Ana Mihajlovski tajno se venčala!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Mihajlovski tajno se venčala!Daleko od očiju javnosti 15. decembra voditeljka Ana Mihajlovski obećala se na večnu vernos.t.

Svom izabraniku, biznismenu Mirku Grubinu kojem će početkom naredne

godine roditi ćerkicu

Ljubavna priča između urednice rijaliti šou programa Veliki brat voditeljke Ane Mihajlovski i izabranika njenog srca, biznismena Mirka Grubina, traje već punih godinu dana. Iako su mnogi na početku njihovog odnosa mislili da je reč samo o običnoj avanturi, osećanja između Ane i Mirka svakim danom postajala su sve jača, pa je odluka o zajedničkom potomstvu, a potom i venčanju, bila logičan sled događaja. Čuvajući svoju vezu daleko od očiju javnosti, emotivni partneri ostali su dosledni svojim principima i odlučili da se u potpunoj tajnosti venčaju. Svoje zavete na večnu ljubav razmenili su 15. decembra pred matičarem u Opštini Zemun na čijoj teritoriji i stanuju.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Mihajlovski vređala policajce

Ana Mihajlovski snima svoj rijaliti

Ana Mihajlovski trudna i verena!


Nema komentara na “Ana Mihajlovski tajno se venčala!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump