Ana Nikolić kitila jelku u frizerskom salonu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Nikolić kitila jelku u frizerskom salonu!Pop pevačica Ana Nikolić ove godine neće biti u Srbiji, jer će najluđu noć, provesti sa dečkom u Sent Moricu, tako da nije želela ni da okiti svoj dom.

Ovo smo saznali kada

ju je naš paparaco fotografisao kako dolazi u frizerski salon „Siti spa“, gde redovno odlazi na ulepšavanje, da donese svoje ukrase i okiti tu prostoriju.

– Još odmalena obožavam da kitim jelku, tako da mi je ove godine to nedostajalo u mojoj kući. Zbog toga sam prenela svoje ukrase da bar ovim damama, a i drugim mušterijama ulepšam ambijent, jer i da sam to uradila u svom domu, ne bi imao ko da uživa u ovoj lepoti – kaže za „Alo!“ Ana Nikolić, koja je već za vikend otputovala u Beč, gde je imala nastup, a zatim produžila za Sent Moric, gde je čekao njen dečko.

– Mnogo sam se naradila tokom godine, tako da mi prija što nigde ne pevam za novogodišnju noć. Zbog toga ću uživati na skijanju sve do Božića, kada se vraćam kući da sa porodicom provedem najveći hrišćanski praznik – otkrila nam je svoje planove atraktivna pevačica.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić: Hrvatima ću pokazati guzu!

Ana Nikolić i odmor sa Maldiva!

Ana Nikolić pijana hoće u solarijum!


Jedan komentar na “Ana Nikolić kitila jelku u frizerskom salonu!”

  • maja
    24 marta, 2010, 18:25

    :jump Victory :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump