Anabela i Marko: Susret posle osam godina!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Anabela i Marko: Susret posle osam godina!Desilo se i to – Anabela se posle punih osam godina ponovo susrela sa Markom Jankovićem, sa kojim je dok je bila u braku sa Gagijem imala platonsku vezu!

Naime, sasvim

slučajno njih dvoje su se prošle nedelje sreli u prestoničkom klubu „Santo Domingo“, što ih je dočekalo prilično nespremne. Crveni kao bulke, pozdravili su se poljupcima u obraz, što je bila prava poslastica za prisutne fotoreportere. A da među njima još uvek tinja strast uverili su se i svi prisutni, budući da se od trenutka kad su se konačno sreli nisu odvojili. Ni na sekund! Sve dok Anabela nije morala da krene zbog unapred dogovorenih obaveza. Slučajno ili ne, ali posle petanestak minuta otišao je i Marko! Sve ovo podgrejalo je priče da je dvoje kolega samo nekoliko dana posle fatalnog susreta obnovio romansu, kojoj se zbog njenog braka nisu prepustili do kraja daleke 2001. godine. A da su ih pre osam godina vezivale jake emocije otkriveno je tek nedavno, i to po pevačicinom razvodu. Anabela i Marko su se, naime, upoznali na jednom nastupu u inostranstvu, razmenili brojeve telefona i počeli sa SMS prepiskom.

Anabela i Marko: Susret posle osam godina!

Vremenom, oboje su shvatili da su mnogo više od prijatelja, ali da je kamen spoticanja njihovoj ljubavi bio Anabelin brak. Iako zaljubljen, Janković nije insistirao na tome da bivša pevačica grupe „Fanki Dži“ ostavi muža, a neretko joj je zbog tada haotičnog života koji je imala sa Gagijem, bio i rame za plakanje. Zbog svega ovoga još više su se zbližili, ali za njen odnos sa reperom i tajne susrete znalo je samo nekoliko osoba. Možda bi njihova romansa i dobila ozbiljniji tok da atraktivna zvezda nije rešila da se uhvati u koštac sa porodičnim problemima i spase brak. Marko ju je i tada podržao. I pored toga što je gajio nade da će ostvari ozbiljnu vezu i strpljivo čekao taj trenutak, odluku da reši problem sa mužem mirno je prihvatio i povukao se iz cele priče.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela i Gagi posle razvoda obnovili ljubavnu vezu!

Marko Đurovski i Marija se pomirili!

Anabela i Gagi: Palo pomirenje?!


Jedan komentar na “Anabela i Marko: Susret posle osam godina!”

  • Anonimni
    23 aprila, 2010, 15:30

    boze

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump