Anđa i Bred poklonili su 100.000 dolara siročićima!

Anđa i Bred poklonili su 100.000 dolara siročićima!Anđelina i Bred poklonili su 100.000 dolara ustanovi koja siročad i napuštenu decu smešta u „dečja sela“ sa hraniteljima.

Najpoznatiji holivudski par donirao je 100.000 dolara

humanitarnoj organizaciji za pomoć deci.

Anđelina Džoli (34) i Bred Pit (46) saopštili su da su poklonili 100.000 dolara za „SOS Children’s villages“, najveću neprofitnu organizaciju za pomoć siročićima i napuštenoj deci.

Ova organizacija smešta decu u alternativne hraniteljske porodice u „dečjim selima“, kojih ima 500 u ukupno 32 zemlje.

„Iz prve ruke smo se uverili u divan posao koji ‘SOS’ obavlja sa decom. Iz njihovog sela se ne odlazi kada se dostigne određeni uzrast, već nude poslovnu obuku, napredno obrazovanje i pomoć za svaki aspekt života“, saopštila je Oskarovka.

„U sezoni praznika, mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo svoje zdrave porodice pune ljubavi. Moramo zajedno da pomognemo deci koja nemaju taj luksuz“, dodao je Pit.

Direktorka organizacije „SOS“ Heder Pol zahvalila se poznatom paru na donaciji, koja će biti upotrebljena za dečja sela u Ilinoisu i Floridi.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina i Bred se sporazumno rastali?!

Najlepši par na svetu usvaja i 7. dete!

Anđa i Bred sa decom u restoranu brze hrane


Nema komentara na “Anđa i Bred poklonili su 100.000 dolara siročićima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump