Arnoldov sin u vezi sa ćerkom Demi Mur!

Arnoldov sin u vezi sa ćerkom Demi Mur!Nove veze u Holivudu, gde brakovi pucaju brže od „kalašnjikova“, odavno su prestale da privlače veliku pažnju javnosti.

Ali to svakako nije slučaj s Patrikom

i Talulom.

Radi se o paru tinejdžera čiji su slavni roditelji postali ikone industrije zabave! Patrik ima 16 godina i sin je Arnolda Švarcenegera, guvernera Kalifornije, najpoznatijeg Austrijanca u Americi, dok Talula ima 15 godina i ćerka je Brusa Vilisa, čuvenog akcionog junaka, i glumice Demi Mur.

Kako prenose brojni blogovi iz SAD, Patrik i Talula su zajedno već nekoliko meseci, a počeli su da se zabavljaju krajem oktobra, posle Noći veštica (obeležava se 31. oktobra).

„Ovo je njihova holivudska romansa. Početak je veze i par je srećan“, rekao je izvor „Njujork posta“.

Patrik je sin Arnolda Švarcenegera i Marije Šriver, nećake Džona F. Kenedija, ubijenog predsednika SAD. Njih dvoje su se venčali u aprilu 1986. i imaju ukupno četvoro dece (tri ćerke i sina).

„Tajna dobrog braka je u ljubavi i poštovanju“, rekao je Arnold u jednom od ranijih intervjua.

Guverner s porodicom živi u vili od preko 1.000 kvadrata na obali Pacifika.

Talulina porodična situacija je još zanimljivija. Njeni roditelji Brus i Demi su u braku proveli 13 godina (razveli se 18. oktobra 2000.) i imaju tri ćerke.

„Osećao sam se kao da nisam uspeo kao otac i muž da učinim da naš brak funkcioniše“, rekao je Brus.

Talulina majka Demi Mur (47) je pre braka sa Brusom bila i u braku sa Fredijem Murom, a od 2005. je u braku sa glumcem Eštonom Kučerom, koji je čak 16 godina mlađi od nje.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Demi Mur ima novu piletinu!

Demi Mur podnosi zahtev za razvod!

Demi Mur želi još jedno dete da rodi!


Nema komentara na “Arnoldov sin u vezi sa ćerkom Demi Mur!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump