Brena snima film „Hajde da se volimo 4“

Brena snima film "Hajde da se volimo 4"Dvadeset godina nakon posljednjeg filma ‘Hajde da se volimo 3’ Lepa Brena priprema se za snimanje četvrtog nastavka ovog filmskog serijala.

Sadržaj bi,

kako kažu bliski prijatelji pevačice, trebalo da se bazira na njenom upoznavanju sa Bobom Živojinovićem i njihovoj ljubavi koja je počela 1987. godine, nakon premijere filma “Hajde da se volimo 1”.

O snimanju filma „Hajde da se volimo 4“ pričalo se još pre pet godina, ali je Lepa Brena odlagala početak.

U filmu bi, kako prenosi „Kurir“, trebalo da glumi i Emir Hadžihafisbegović, koji je igrao Amera u ovom filmskom serijalu. “Rado bih prihvatio ulogu u tom filmu. Siguran sam da će Brena sakupiti ekipu – izjavio je Hadžihafisbegović.

„Svakako da Emir i ja imamo u planu da nam ovaj film u budućnosti bude na prvom mestu. Inače, on mi je veoma drag prijatelj i nadam se da ćemo uskoro ponovo sarađivati“, otkrila je Brena.

Prva tri filma iz serijala “Hajde da se volimo” pogledalo je više miliona gledalaca, a zahvaljujući tome svrstan je među najgledanije filmove 80-ih. Kritičari su sve nastavke oštro kritikovali, proglašavajući ih najgorim filmovima svih vremena, ali to nije smetalo publici, koja je više uživala u Breninoj pojavi nego u njenim glumačkim kvalitetama.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena u Areni: Hajde da se volimo!

Brena izdaje DVD svojih koncerata

U Sarajevu skandirali: Breno mi te volimo!


3 komentara na “Brena snima film „Hajde da se volimo 4“”

 • ado
  29 decembra, 2009, 0:32

  de mi recite sta je sa zikom koji je glumio u filmu lude godine ili koji je glumio vozaca autobusa hocel njega neko zamjeniti i vec sto

 • Anonimni
  10 aprila, 2010, 16:51

  Victory

 • Stikklica
  7 avgusta, 2010, 9:20

  zdravo,kako ste?? Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump