Cakana: Toma je Viki nazvao kurvetinom!/intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Cakana: Toma je Viki nazvao kurvetinom!/intervju/Dragica Radosavljević Cakana voljom gledalaca ispala je veče pred finale iz rijaliti programa „Farma“.

A kaže da joj je najveći šok po izlasku

priredio suprug, koji je, za tri meseca koliko je nije bilo kod kuće, smršao čak deset kilograma!

– Mnogo sam mu nedostajala, baš se sekirao, iznenadila sam se kada sam ga videla, jedva sam ga prepoznala. Sad ga ne puštam. Više nigde neću ići bez njega, samo zajedno.

– Maja Nikolić, vas je nazvala ružnom babom, a vi nju fukarom?

– Ne možete da dozvolite nekome da priča svašta, da vas vređa, a svesni ste da vas snimaju kamere. Da je bila drugačija situacija, okrenula bih se i otišla. Ovako, morala sam da reagujem, da se branim. Mrzim takve osobe, lažljive pogotovo, jer, da li je normalno da jednog dana plačeš za decom, drugog za frizerom, trećeg za verenikom? Kao, radila je mnogo i kuvala, pa kuvala je sebi, naučila sam je da mesi hleb, ali nisam videla da ga je umesila.

– Toma Panter vas je napao da ste samo pili kafu, pušili, a radili samo kada se uključe kamere?

– Spremala sam hranu za sve od početka, čak i onda kada smo imali samo kupus, pasulj i krompir. Zašto me je napao zaista ne znam, to sam ga pitala i te večeri kada smo se posvađali, ali mi nije odgovorio. Nije tačno da sam ga nazvala Ciganinom, to može da se vidi i na snimku, iako je vređao i mene i Viktoriju, kojoj je rekao da je kurvetina!? Imao je priliku da se izvini, ali nije, mada sam primetila da je ćutljiv i da mu je verovatno krivo zbog svega. Nisam sela s njim da popričam, ne verujem da ćemo imati priliku jer odavno ne idem na njegov splav.

– Toma je rekao da ste razbijali čaše, a da su frajeri sve plaćali, izvesni Goran Goma, između ostalih?

– Jesam, razbijala sam i plaćala čaše kao da su od najfinijeg kristala, a dolazila sam sa svojim suprugom, šta on ima protiv toga?

– Pričalo se da ste privilegovani i da se ponašate kao da ste u svojoj kući zbog rodbinskih odnosa vašeg supruga sa vlasnikom RTV „Pink“?

– Moj suprug jeste rođak Željka Mitrovića, ali ja to nikada nisam koristila kao privilegiju. Milicu poznajem još iz vremena kada je radila na Trećem kanalu, a više sam se družila sa Hani, bivšom Željkovom ženom. Da imam neke povlastice objavila bih album za „Siti rekords“, a ne za PGP RTS.

– Bebi nije propustila da vam u prepirci kaže da ona nije alkoholičarka jer ne povraća pijana po dvorištu, kao što ste vi posle jedne od žurki?

– Jesam, povraćala sam, desi se svakom, što ne znači da sam alkoholičarka.

N. Grujić

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cakana i Toma : Nismo se pomirili!

Viki izjavila da će se udati za Karla /intervju/

Maja: Cakana mi je smestila!


Nema komentara na “Cakana: Toma je Viki nazvao kurvetinom!/intervju/”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump