Ceca dala za “Grabljivicu 2“ 1000 evra!

Ceca dala za ''Grabljivicu 2'' 1000 evra!Sinoć je u restoranu „Šumatovac“ Svetlana Ražnatović licitacijom otkupila prvi primerak knjige „Grabljivica 2“, za 1000 evra.

Simbolično, prvi primerak svoje knjige, autorka

Simonida Milojković potpisala je i ponudila na licitaciji onome ko ponudi najviše. Od početnih 199 dinara, „cena je rasla“ do 15.000 dinara, koju su nudili uglavnom novinari, prijatelji i gosti promocije, da bi Ceca svima skratila muke i ponudila hiljadarku, ali u drugoj valuti.

Naravno, niko se nije javio da ponudi više, pa je svoj primerak Ceca dobila prva sa posvetom. Ovaj novac će biti predat Dečijoj onkološkoj bolnici u Beogradu. Human gest, pre svega.

Simonida MilojkovicPored Cece Ražnatović koja je na promociju došla sa svojim dečkom Vladimirom Cvetkovićem, bili su i mnoge Simonidine kolege novinari, prijatelji, rodbina, ali i druge ličnosti iz javnog života: Željko Samardžić, Biljana Ristić, Suzana Mančić, Dragana Katić, Aco Pejović, Aco Regina, Isidora Bjelica, Milomir Marić, Vesna Radusinović …

Simonida koja je svoju prvu Grabljivicu napisala pod prezimenom Stanković, objavila je nastavak sage o prostitutki Violeti, koja se nastarijim zanatom na svetu bavi u Nemačkoj, tačnije u Frankfurtu.

Iako je sve bilo sjajno i bajno na promociji, uz prisustvo mnogobrojnih zvanica, posle kraće pres-konferencije postavljeno je nekoliko protokolarnih pitanja koja su uglavnom bila dobronamerna od novinara-prijatelja, a onda se čulo nekoliko opaski jednog kolege da je ovo delo samo dno pisane reči, te da je šljam i djubre književnosti. Autorka se branila činjenicom da je prošla knjiga štampana i prodata u 150.000 primeraka, a ova druga u prvom tiražu od 70.000, te je dotičnog gospodina pozvala da i on napiše bolje ako ume. U odbranu su ustali i svi koji su bili u blizini, a dotični gospodin se izgubio u noćnoj gužvi.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca peva na Ibarskoj za 70.000 evra

Dara dala za kupaći kostim 400 evra

Zašto je Ceca dala pesmu Romani?


Nema komentara na “Ceca dala za “Grabljivicu 2“ 1000 evra!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump