Ceca gost u „Ekskluzivu“ na tv „Svet plus“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca gost u "Ekskluzivu" na tv "Svet plus"Svetlana Ceca Ražnatović biće gost emisije „Ekskluziv“ na televiziji „Svet plus“.

Koju vodi i uređuje Natalija Atanacković, a koja je će se emitovati u subotu, 12. decembra

od 19 časova. Popularna folk diva odgovoriće na brojna pitanja iz svog poslovnog i privatnog života. Naravno, biće reči i o prazničnoj atmosferi, novogodišnjem dočeku, očekivanjima i planivima za narednu godinu. A, kako smo već pisali, muzička zvezda će najluđu noć provesti radno. Ceca će za doček 2010. pevati na „Beogradskom sajmu“, gde će se sa publikom iz srpske prestonice družiti prvi put posle koncerta na Ušću. Vlada veliko interesovanje za njen nastup, pa su tako mnogi fanovi iz inostranstva već najavali svoj dolazak i rezervisali ulaznice za doček na Sajmu. Podsećamo da će se osim Cece te večeri na sceni pojaviti i „Zvezde Granda“, Jovan Stefanović, Saša Kapor, Slobodan Vasić i Nebojša Vojvodić, kao i Milan Topalović Topalko i Svetlana Tanasić – Big Mama. Celokupan program se organizuje u halama 1 i 4 “Beogradskog Sajma”, koje će biti fantastično dekorisane za ovu nezaboravnu noć. Predviđeno je da novogodišnja žurka traje, neverovatnih, 10 sati, a Ceca će pevati oko dva i po sata. Organizatori obećavaju vrhunsko ozvučenje i rasvetu, a sam prostor je potpuno klimatizovan. Mnogi se raspituju za takozvani „Ceca fan pit“. On se nalaze u VIP restriktivnoj zoni, nedaleko od bine, gde će gosti imati mogućnost da sede za barskim stolom. Broj mesta je, naravno, ograničen, baš kao i u VIP galeriji Hale 1 gde će se nalaziti stolovi restoranskog tipa. Ulaznice su puštene u prodaju, a moći će da se kupe isključivo preko „Call Centra“ i na ovlašćenim prodajnim mestima. Eto, biće to prilika da publika zajedno sa Cecom isprati staru i dočeka Novu godinu sa hitovima „Pile“, „Lepotan“, „Beograd“… Sve dodatne informacije i rezervaciju ulaznica za novogodišnji doček možete dobiti preko „Call Centra“, 0902/10-2010 , na internet stranici www.ceca2010.com, ili preko mejl adrese office@ceca2010.com.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca probila blokadu na TV OBN

Ceca pevala pred više od 4.000 ljudi u Melburnu

Ceca za Novu godinu nastupa na Beogradskom sajmu!


Nema komentara na “Ceca gost u „Ekskluzivu“ na tv „Svet plus“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump