Debi album Suzan Bojl obara rekorde u SAD

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Debi album Suzan Bojl obara rekorde u SADŠkotska pevačka senzacija Suzan Bojl popela se pravo na prvo mesto Bilbordove liste najprodavanijih albuma u SAD.

Pošto je njen debi album prodat prošle

sedmice u 701.000 primeraka.

Album „I Dreamed A Dream“ 48-godišnje učesnice takmičenja „Britanija ima talenat“, postigao je najbolji rezultat 2009. u SAD kada je reč o prvoj nedelji prodaje. Suzan Bojl je svojim studijskim ostvarenjem bolja i od Eminema, čiji

je novi album „Relapse“ prodat u 608.000 primeraka u prvih nedelju dana od puštanja u prodaju. „Relapse“ je izdat u maju.

„I Dreamed A Dream“ beleži najbolji uspeh od oktobra 2008. kada je album „Black Ice“ grupe „AC/DC“ za nedelju dana prodat u 784.000 primeraka, piše na sajtu časopisa Bilbord.

Suzan Bojl zauzima drugo mesto na listi izvođača sa najuspešnijom početnom prodajom albuma prvenca. Prvo mesto i dalje pripada Snup Dogu čiji je debi album „Doggystyle“ iz 1993. prodat u 803.000 primeraka za prvih nedelju dana.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Suzan Bojl traži čoveka svojih snova

Suzan Bojl obradila „Wild Horses“ od Rolingstonsa

50 Cent: Susan Bojl i ja, napravili bismo hit!


Nema komentara na “Debi album Suzan Bojl obara rekorde u SAD”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump