Đole: Sale je bio harmonikaš kad sam ja bio zvezda!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Đole: Sale je bio harmonikaš kad sam ja bio zvezda!Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović ne želi više da vidi grupu Đogani u svojim emisijama!

Ova odluka veoma je razljutila Đoleta, koji je osuo drvlje i kamenje na direktora

„Grand produkcije“.

– Ja postojim 20 godina, a on je bio običan harmonikaš kad sam ja bio zvezda! Saša Popović me nije stvorio! Može on da brani Seki ili onim klincima što se vrte na njegovoj sceni kao da imaju četiri noge – siktao je Đogani i skoro u dahu nastavio:

– Čuo sam da je rekao: „Ko je, bre, Đogani?“ On zaboravlja da sam ja bio kod njega kad je tek počinjao s „Grandom“. Zaboravlja da sam imao između 40 i 50 igrača na sceni i da je to izgledalo svetski, za razliku od ovoga što ima danas!

Đole tvrdi da mu Sašina zabrana neće predstavljati problem u karijeri, jer njegove albume objavljuje „Siti rekords“. Ali ne može da pređe preko toga, jer smatra da nije kriv za takvu Popovićevu reakciju i da je sve zapravo sklop nesrećnih okolnosti, tačnije nesporazuma.

– Počelo je tako što je Saša hteo da Slađa, Vesna i ja premijerno izvedemo našu zajedničku pesmu kod njega u emisiji, jer bi mu to diglo gledanost. Slađa mu je obećala, međutim, nije znala da pesma „Idemo nas dve u provod“ još nije gotova, tačnije deonice koje ja izvodim.

Đole: Sale je bio harmonikaš kad sam ja bio zvezda!

I tu je nastao problem! Da je razgovarao sa mnom umesto s njom, koja i nije član moje grupe, do svega ovoga sigurno ne bi došlo. A onda me je, na dan snimanja emisije, pozvala Dijana, Popovićeva sekretarica, i pitala da li dolazimo. Rekao sam da ne možemo, što je Sašu veoma iznerviralo. Ljutito je vikao da više nikad nećemo biti pozvani i da mu ne trebamo u „Grandu“. Do mene su stigle svakakve ružne priče, ali to se tako ne radi – kategoričan je Đole.

Kurir je u prethodna dva dana na sve načine pokušavao da stupi u kontakt sa Sašom Popovićem. Zvali smo ga, slali mu SMS i ostavljali poruke kod njegovih saradnika da nam se javi. Ali ceo trud je bio badava.

izvor: Kurir.rs, Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đole Đogani: Ja se ne vraćam bivšim ljubavima!

Filip: Ksenija je najstarija devojka sa kojom sam bio

Georgiev: Sa Marinom sam bio, ali pre 13 god.


2 komentara na “Đole: Sale je bio harmonikaš kad sam ja bio zvezda!”

 • mali srbin
  17 februara, 2010, 21:06

  imam 12 godina i penis mije 16cm jel dovoljno
  Angel Yawn Wilt Shame Big Smile ?

 • veći srbin :P
  20 jula, 2010, 14:23

  Da nije preveliko’Big Smile

  Meni je sa 12 u erekciji bio 8cm

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump