Džulija Roberts došla pijana na dobrotvornu večeru

Džulija Roberts došla pijana na dobrotvornu večeruDžulija Roberts se osramotila na nedavnoj dobrotvornoj večeri u Njujorku.

Kako pišu svetski tabloidi, četrdesetdvogodišnja glumica iznenadila je sve prisutne,

jer je bila pijana na svečanosti u „Lavirint teatru“. “Pila je votku, a pre toga tonik. Na početku svečanosti već je bila prilično pripita. Niko nije mogao da razazna što priča, jer to nije imalo nikakvog smisla. Prisutnima je rekla da će svako ko to zatraži, dobiti poljubac od nje“, rekao je jedan od gostiju na zabavi u Njujorku, gde se prikupljao novac u dobrotvorne svrhe. Džulija je na večeru došla sa mužem, dok je njihovo dvoje dece ostalo kod kuće. Bila je deo ekipe koji je igrao pantomimu, na taj način sakupljajući priloge. Ona je u želji da pomogne svom timu u pogađanju pesme, počela da se valja po podu. Glumac Sem Rokvel pokušao je da odvede Džuliju sa pozornice i zatražio je „tri flaše vode za gospođu Roberts“, ali je Džilija u tom trenutku povikala: „Ne smem ovo da izgubim. Obično idem da spavam u 20.12. „Ajmo da se zabavimo! Nosim uske pantalone i moja deca spavaju“, izgovorila je Džulija dok su je ostali u čudu gledali. Ali, koliko god da je bila dobro raspoložena, glumica ipak nije otišla na zabavu posle večere u hotel „Hadson“, nego se vratila kući svojoj deci.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džulija Roberts zaradila milion i po za minut

Zla kraljica Džulija Roberts

Džulija Roberts u ulozi majke i domaćice!


Nema komentara na “Džulija Roberts došla pijana na dobrotvornu večeru”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump