Farma: Farmeri pravili Sneška Belića

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Farmeri pravili Sneška BelićaZima je potpuno poremetila život na farmi. Spisak zaduženja koja farmeri mogu da obavljaju sveo se na minimum.

Oni izbegavaju svoje obaveze i uglavnom

se drže onoga što može da se radi po kući.

Ali, iako im je zima prejaka da bi nešto radili napolju, ipak im nije toliko hladno za razonodu. U snegom zatrpanom dvorištu su tokom dana igrali fudbal, a kasnije su farmeri pravili Sneška Belića. Pred mrak su napokon završili ovu veoma originalnu kreaciju…

Farmeri su se predveče, pored igranja na snegu i uživanja u zimskim čarolijama, zanimali i muzikom. Onu su, u duhu raspoloženja predstojećih praznika, pravili novogodišnju pesmu. Prvo su sastavljali tekst, oko kojeg su se posebno angažovali Đuro, a kasnije i Bebi Dol, Nigor, Viktorija i Topalko. Kasnije su se preselili za klavijature, gde su pravili muziku.

Naravno, opet se našao neko kome je to zasmetalo – dok je Bebi komponovala, Maja se žalila kako ne može da sluša istu melodiju iznova i iznova, pa se ova seli u trpezariju, ne bi li nastavila sa smišljanjem numere. Napokon su se, malo pre ponoći, svi skupili da uvežbaju svoju novogodišnju pesmu.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zvala policiju jer su joj ukrali Sneška Belića /video/

Farma: Svi farmeri dobili tajne zadatke!

Farmeri i slavlje na splavu kod Tome!


Nema komentara na “Farma: Farmeri pravili Sneška Belića”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump