Farma: Ispala Dragica Radosavljević – Cakana

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Ispala Dragica Radosavljević -  CakanaDragica Radosavljević nije uspela da se plasira u veliko finale prve srpske „Farme“!

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana nije uspela da se plasira u veliko

finale „Farme“. Njen izlazak najviše je pogodio Viktoriju koja je sa Cakanom bila nerazdvojna od prvog dana. Nekadašnja rok ikona se toliko iznervirala da je uzela jednu stolicu i ljutito je bacila na pod, što su zabeležile i kamere.

Izbačena farmerka priznala je da je razočarana što nije ostala do kraja, kao i da je iznenađena ekipom koja se našla u finalu. Za glavnu nagradu i titulu prvog pobednika srpske „Farme“ večeras će se boriti Maja, Topalko, Nigor, Marko, Sandra i Viktorija. Finale „Farme“ počinje u sredu u 20 sati a trebalo bi da se završi u ponoć.

izvor: Tracarenje


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Ove nedelje novi gazda je Cakana!

Farma: Maja i Cakana se posvađale oko limuna

Farma: Eva Ras ispala!


Jedan komentar na “Farma: Ispala Dragica Radosavljević – Cakana”

  • ISTINA
    23 decembra, 2009, 14:25

    Sve je to nameštaljka, kao i kada je bila „Kuća snova“ na B92, pobedili neradnici i mladost zato što im to dopuštaju i tako ih vaspitavaju stariji koji su na lak način došli do slave i para ..na žalost mišljenja sam da ce i ovde pobediti MLADOST ..ha ha …matori neka rade a mladi će da uživaju Razz . Nemam ništa protiv da sposobna i lepo vaspitana mladost pobedi kao što je Marijana. Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump