Farma: Marko Đurovski postao prvi finalista!

Kategorija [ Jet-Set, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Marko Đurovski postao prvi finalista!Prvi finalista u trci za nagradu od 100.000 evra je Marko Đurovski, koga je izbačeni Sale izabrao za poslednjeg Gazdu na Farmi.

Reper je bio i jedan od favorita

konfliktnog novinara.

Prošlonedeljni sluga je svoj mandat počeo sastankom. „‘Ajde bando!“, pozvao je Marko farmere da se okupe kako bi im saopštio ovonedeljne zadatke koje im je dala Zadruga.

„Osećam se kao direktor Crvene zvezde“, rekao je Marko kada je seo na „čelo“ stola, a onda saopštio farmerima ovonedeljne zadatke:

– Moraćemo da napravimo nešto što će podsećati na nas kada se završi Farma, neki naš pečat; žene će morati da naprave deset tegli slatkog koje ćemo poneti kući kao uspomenu; imaćemo veliko spremanje kuće koje će trajati cele nedelje i najvažnije – moraćemo da nacepamo sva drva i odnesemo ih u kućice za izolaciju jer ćemo tamo od petka svi provoditi puno vremena – rekao je ovonedeljni Gazda čime je otkrio da će se od petka pa sve do srede kada se završava šou, izbacivanja biti svakog dana.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Tijana Dapčević i Marko Đurovski ušli

Marko Đurovski i Marija se pomirili!

Marko Đurovski se povukao u ilegalu!


Nema komentara na “Farma: Marko Đurovski postao prvi finalista!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump