Farmeri i slavlje na splavu kod Tome!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Farmeri i slavlje na splavu kod Tome!Dok je pobednik prve srpske „Farme“ Milan Topalović sa suprugom i ćerkom sabirao utiske u prostoru hotela „Panorama“.

Njegovi dojučerašnji sapatnici pojavili su

se na splavu Tome Jovanovića, gde su do jutra slavili povratak u civilizaciju!

Iako je najavio da će doći kasnije, Topalko se ipak predomislio, pa je veselu ekipu uskratio za prisustvo! Za razliku od njega, Marko Đurovski stigao je na „Panterse“, ali se veoma kratko zadržao i otišao da se vidi s devojkom Marijom kako bi izgladili sve nesuglasice. To nije previše pogodilo njegovu drugaricu Sandru, koja je nastavila da se zabavlja u društvu Bebi Dol, Đure Palice, Saleta Jovanovića i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića. Mentor Proka srdačno je ćaskao s Markovom majkom Milenom, dok su Olja Crnogorac i Dajana đuskale uz svirku romskog benda. Domaćin Toma sve vreme je pevao gostima na uvce, a u tome mu je pomagala pevačica Mina Kostić, koja se pridružila veselim farmerima. Slavlje je potrajalo do jutra.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sloba: Cakana ništa nije plaćala na splavu!

Farma: Svi farmeri dobili tajne zadatke!

Farmeri Big mama i Toma prijavili se za sluge!


Nema komentara na “Farmeri i slavlje na splavu kod Tome!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump