FBI objavio tajne dosijee o Majklu Džeksonu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

FBI objavio tajne dosijee o Majklu DžeksonuAmerički Federalni istražni biro (FBI) objavio je 300 stranica iz dosijea o istragama koje je vodio o Majklu Džeksonu.

U vezi s optužbama za seksualno

zlostavljanje maloletnika.

U objavljenom materijalu nema novih informacija o uzroku pevačeve smrti 25. juna kao ni o njegovom privatnom životu.

Dokumenti, objavljeni na zahtev američkih medija, otkrivaju i da je Džekson 1992. bio meta pokušaja iznude, kad je neka skitnica koja je tvrdila da je u srodstvu sa mafijaškim bosom Džonom Gotijem pretila da će ubiti kralja popa.

Iz objavljenog materijala vidi se kako je FBI u periodu između 1993. i 2003. učestvovao u istragama povodom optužbi da je Džekson seksualno zlostavljao maloletnike. Iako nije osuđen jer se vansudski nagodio sa Džordijem Čendlerom, javnost je stekla utisak da je Džekson kriv. Čak se pominjalo i postojanje video-kasete na kojoj je navodno snimak seksualnog odnosa Majkla i jednog dečaka. Agenti FBI su vodili istragu o ovom slučaju u Los Anđelesu, Njujorku, Londonu, a ispitani su i svedoci na Filipinima.

Jedan dokument iz 2004. otkriva kako je lokalna policija Santa Marije zatražila pomoć FBI verujući da bi kralj popa mogao biti „meta terorističkog napada“ tokom suđenja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dokumentarac o kralju popa Majkl Džeksonu!

Madona na svom koncertu odaće počast Džeksonu!

Premijera filma o Majkl Džeksonu 28. oktobra /video/


Jedan komentar na “FBI objavio tajne dosijee o Majklu Džeksonu”

  • Andjelina
    25 decembra, 2009, 11:57

    E jaoj vise sa tom temom ste smorili i Boga i narod,pa pobogu covek je umro pustite ga da pociva u miru. . . sta je bilo, bilo je vreme ne moze da se vrati unazad,zar ne Sweat Sweat Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump