Georgiev: Ljubav mi je najbitnija u životu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Georgiev: Ljubav mi je najbitnija u životu!Po prvi put u karijeri šarmantni Vlado Georgiev predstaviće se publici u jednom sasvim drugačijem svetlu.

Pa će od 23. do 28. decembra održati seriju koncerata

u intimnom i romantičnom prostoru – Teatru „Madlenianum“. Karte za ovaj, kako Vlado najavljuje, specifičan performans mogu se nabaviti po ceni od 4.500 dinara za parter i 5.500 dinara za ložu.

– Kompletni troškovi takvog koncerta su skupi, od iznajmljivanja prostora, preko reklamnih pamfleta, ozvučenja. „Madlenianum“ je malo mesto, a smatram da svaka publika ima svoje mesto. Ljudi, sa druge strane, zaboravljaju da sam ja bezbroj puta svirao besplatno i naravno da i dalje planiram takve koncerte – počinje priču za „Blic“ Vlado.

On najavljuje da će koncerti u teatru biti drugačiji od bilo čega na šta smo navikli.

– Želim da napravim prijatan šou koji odgovara atmosferi i harmoniji koja priliči „Madlenianumu“. Koncert će biti intimniji, romantičan, u svakom slučaju, posvećen publici. Koncert će biti akustičan sa što tišim ozvučenjem, a planiram da sviram i neke nove pesme, dok će stare biti u izmenjenom aranžmanu. Na koncertu će, naravno, biti gostiju, ali njih ne bi najavljivao u ovom trenutku – kaže Vlado.

Poznati pevač početkom sledeće godine planira da izda novi album koji priprema poslednjih šest godina.

– Odložio sam izlazak albuma za mart zato što sam u međuvremenu napravio pesme koje mi više odgovaraju. Jednostavno, bolje me drže i nose. Ovo će na kraju ispasti kompilacija internih pesama koje su nastajale u poslednjih šest godina. Želim da se oseti da je utrošeno određeno vreme za te pesme, da su pažljivo birane – priča Vlado, koji nam je otkrio na koji način nastaju te prelepe balade kojima već dugi niz godina osvaja srca publike.

– Pesma mora da nastane brzo, nikako ne može da se razvlači. Ti momenti inspiracije su neočekivani i pesma jednostavno dolazi iznenada. Inspiraciju crpim iz života i sve ono što mi se dešava u životu, ja jednostavno prenosim u pesmu – iskren je Georgiev.

On obično peva o nekoj setnoj, nedostižnoj, katkad tužnoj ili neostvarenoj ljubavi, iz čega se može zaključiti da je kroz život imao više takvih situacija.

– Bilo bi veoma komplikovano odgovoriti na takvo pitanje. Složeno je pričati o ljubavi i mislim da bi nam trebalo sati kako bih objasnio. Istina je da su sve moje pesme potpuno autobiografske i skoro sve govore o ljubavi zato što je meni ljubav najbitnija stvar u životu – iskren je Vlado.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata: Veza sa Koletom mi je odmogla u životu!

Marko Kon: Izgleda da mi je Georgiev oprostio!

Georgiev: Devojka me je prevarila sa ribom!


Nema komentara na “Georgiev: Ljubav mi je najbitnija u životu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump