I, Mis sveta je – Kajen Aldorino sa Gibraltara

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

I, Mis sveta je - Kajen Aldorino sa GibraltaraPobednica 59. Izbora za Mis sveta ’09, koji je održan u Galager konvencionalnom centru u Johanesburgu, je Kajen Aldorino sa Gibraltara.

Prva pratilja je

meksikanka Perla Beltran, a druga južnoafrikanka Tatum Kešvar. Srpska predstavnica na izboru za Mis sveta 2009. užičanka Jelena Marković našla se tek na 103. mestu od 146. takmičarki. To se po svetskim kladionicama donekle i očekivalo. „Nemam reči kojima bih opisala šta osećam, ali sam svakako presrećna“, uzviknula je nova Mis sveta. Krunu novoj misici uručila je bivša misica Ksenija Sukinova iz Rusije. Iako je Kajen najpre bila izabrana za Mis kupaćeg kostima, ovaj rezultat je mnoge kladioničare razočarao. Ali je publika sve vreme bila uz nju. Najviše novca se, kako piše „Blic“ davalo na pobedu prve pratilje Perle Beltran. Među finalistkinjama su bile: Kolumbija, Panama, Kanada, Meksiko, Gibraltar, Južna Afrika i Francuska. U polufinalu su se našle: Mis Koreje, Martinika, Kolumbije, Poljske, Brazila, Francuske, Vijetnama, Kazahstana, Južne Afrike i Paname.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mis Sveta Amerikanka!

Mis Srbije 2010 je Milica Jelić

Šou počinje: Večeras je prvo polufinale Evrosonga


2 komentara na “I, Mis sveta je – Kajen Aldorino sa Gibraltara”

  • 13 decembra, 2009, 15:00

    Coffee Yes

  • Anonimni
    30 decembra, 2009, 17:37

    pobednica je lepa, a ova nasa uzas Foot-In-Mouth

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump