Ipak je Marka Đurovskog ostavila devojka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ipak je Marka Đurovskog ostavila devojka!Marku Đurovskom konačno je otvoren put do srca misice Sandre Obradović.

Jer je popularnog farmera, kako piše „Press“ ostavila devojka Marija sa kojom se zabavljao

dve i po godine! Izvor blizak produkciji otkriva da je Đurovski očajan jer mu se devojka nije javila na telefon kad ju je pozvao sa Pinkovog seoskog imanja. „Farmeri imaju pravo na jedan poziv nedeljno. Đurovski je odlučio da poslednji poziv pred finale iskoristi da razgovara sa devojkom Marijom. Međutim, ona nije odgovorila na njegove pozive, što je pevača bacilo u očaj. Đurovski se povukao u spavaću sobu i odbijao da razgovara sa cimerima. Pita se da li ga je druženje sa misicom Sandrom skupo koštalo i s nestrpljenjem očekuje finale da bi saznao da li je njegovoj dvoipogodišnjoj vezi zaista došao kraj“, kaže izvor blizak pevaču, i dodaje: „Marija i Marko upoznali su se na studijama. Ona ga je podržala da uđe na ’Farmu’, čak ga je i spakovala.

Ipak je Marka Đurovskog ostavila devojka!

Kad je shvatila da je preterao u flertovanju sa Sandrom, odlučila je da mu se ne javlja!“ Bojan Jovin, kum i najbolji prijatelj Đurovskog, u izjavi za „Press“ kaže da se pre deset dana poslednji put čuo sa Markovom devojkom. On je ubeđen da će Marija dečku oprostiti njegovo flertovanje sa misicom“, ubeđen je Markov kum. I misicu Sandru ulazak na „Farmu“ skupo je koštao – ostavio ju je dečko, odbojkaš Ivica Jeftić, sa kojim je bila u vezi nekoliko godina. „Sandra me je zvala u četvrtak dva puta. Nisam joj se javio jer sam tada imao trening. Rekao sam mojim roditeljima i prijateljima da mi ne šalju poruke i ne pričaju šta se na imanju dešava“, nedavno je izjavio Ivica.Najatraktivnija farmerka rekla je cimerima da nema dečka, iako je na početku takmičenja tvrdila suprotno. Čak je u poslednjoj poruci na „Farmi“ pozdravila svoju porodicu i prijatelje, a dečka Ivicu nije ni pomenula. Da li to znači da Marko i Sandra više nemaju nijednu prepreku da se javno prepuste emocijama – pokazaće vreme.

izvor: Svet.rs,Pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 6 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Sandra plakala zbog Marka Đurovskog

Marko Đurovski i Marija se pomirili!

Marko:Svoju devojku volim najviše na svetu!


6 komentara na “Ipak je Marka Đurovskog ostavila devojka!”

 • Anonimni
  19 decembra, 2009, 15:30

  Kissing Laugh Frown Shock

 • Anonimni
  21 decembra, 2009, 13:27

  : Female Fighter

 • SANDRA
  26 decembra, 2009, 13:03

  Sweat MARKO NE VOLIM TE

 • maja
  25 januara, 2010, 18:13

  Angel Smile Kissing Tremble

 • Anonimni
  2 februara, 2010, 14:21

  Confused Really Pissed Cry Frown Coffee

 • Anonimni
  2 marta, 2010, 20:12

  Really Pissed :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump