Ivica: Sandri će se ponašanje obiti o glavu!

Kategorija [ Jet-Set, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Ivica: Sandri će se ponašanje obiti o glavu!Misica Sandra Obradović u finalnoj emisiji „Farme“ uspela je opet da šokira javnost izjavom da je na imanje ušla slobodna, odnosno da nije imala dečka!

Njen, sad već bivši

dečko, Ivica Jevtić ekskluzivno za „Alo!“ prokomentarisao je novonastalu situaciju, za koju kaže da ga nije preterano iznenadila.

– Eto, sad cela Srbija zna da Sandra i ja nismo zajedno. Sve što je ona rekla, neka bude tako – rekao je na samom početku Ivica, koji ne krije da mu je zasmetao način na koji je njegova bivša to uradila.

– Malo mi je krivo što se sve na ovakav način završilo. Trudio sam se sve ovo vreme da ne komentarišem njeno ponašanje, ali neka ljudi zaključe neke stvari. Prvo je rekla da ima dečka, pa da ga nema, pa ga opet ima, mislim da ni sama ne zna šta hoće, ali dobro – osvrće se odbojkaš na prethodan period, te dodaje da se ipak čuo sa Sandrom.

– Zvala me je posle proglašenja. Čestitao sam joj na velikom uspehu koji je postigla. Verovatno nije bila svesna da su mi javili da je rekla u emisiji da nema dečka, pa shodno tome nije mi se ni pravdala. Nisam hteo da započinjem razgovor na tu temu sa njom – objašnjava Ivica, koji je i ovog puta ostao dosledan sebi i pravilu „O bivšim sve najbolje“, ali je i prokomentarisao da ne veruje da će Obradovićeva izvući preteranu korist od učešća u šou programu.

– I sami ste svesni da skoro niko posle tih rijalitija nije preterano profitirao. Eventualno neka naslovna strana, intervju i to je to. Obiće se Sandri o glavu neke stvari koje je radila. Ne želim da razmišljam o tome, ne mislim da je ovo moj poraz, ne doživljavam to tako, ovakve stvari mogu samo da me motivišu i daju mi podstrek. Bar sad imam dovoljno vremena da razmislim šta je najbolje za mene i za moju odbojkašku karijeru, a i slobodan sam sad, možda sve to i nije tako loše – šaljivo je na samom kraju rekao Jevtić.

Sandra: Ivici još nije jasno da sam ga ostavila!!!

Iako nam je Ivica Jevtić u više navrata rekao da ćemo na odgovore o njegovom i Sandrinom emotivnom statusu morati da sačekamo do njenog izlaska i njihovog razgovora, što se tiče Obradovićeve, stvari su kristalno jasne – nisu zajedno.

– Ivica i ja smo raskinuli nekih dva meseca pre mog ulaska na „Farmu“ – rekla nam je Sandra na početku razgovora.

Ipak, ne krije da se čula sa Ivicom, ali ne zato što su u vezi.

– Stiglo mi je na imanju pismo od njega u kojem je napisao da zbog poslovnih obaveza na neko vreme ide iz Srbije, pa sam osetila potrebu da ga čujem. Ipak smo mi bili devet godina u vezi, a to nije mali period. Nismo u vezi, kao što rekoh, a neke ozbiljnije stvari, poput ove o emotivnom stanju, se ne rešavaju preko telefona. Što se mene tiče, stvari su kristalno jasne, ali ću mu bez problema objasniti sve što mu je nejasno – objašnjava ona i kroz smeh dodaje da je zaljubljena, ali samo u svoje štikle, šminku, sebe.

Svoj prisan odnos sa Markom Đurovskim i druženja u štali pravda činjenicom da su generacijski najbliži i da je logično što se sa njim družila.

– Marko je super dečko i baš sam ga zavolela, ali kao druga. Što se famozne štale tiče i bacanja jakne preko kamera, pokušala sam Marka da odvratim od te namere jer je mogao zbog toga biti diskvalifikovan. Ispao je junak u celoj priči, a šta se dešavalo dok je kamera bila prekrivena, to ću sačuvati za sebe, ipak je to moja intima. Možda će vam Marko reći nešto više, ne znam, probajte da ga pitate – zagonetno nam je rekla Obradovićeva.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sandra: Marko je moj tip muškarca! /intervju/

Ipak je Marka Đurovskog ostavila devojka!

Ivica Dragutinović lažno demantuje vezu sa Anabelom?!


Jedan komentar na “Ivica: Sandri će se ponašanje obiti o glavu!”

  • gossip
    27 decembra, 2009, 0:24

    Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump