Jelena Tomašević progovorila o Ivanu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Tomašević progovorila o IvanuJelena Tomašević napokon je javno spomenula ime svog bivšeg dečka Ivana Bosiljčića!

Otkako su sredinom ove godine raskinuli ljubavnu romansu, kao da su selotejp

zalepili na usta. Nisu hteli ni da zucnu jedno o drugome. A onda je pevačica ipak pristala da za Kurir progovori zašto su se zakleli „na zavet ćutanja“.

– Ne volim da odgovaram na pitanja o privatnom životu. Već mesecima ne pričam o tome. Ivan i ja smo dobri prijatelji i ostali smo u korektnim odnosima. Bojim se da bi, ukoliko bilo šta drugo kažem, to bilo pogrešno protumačeno – kratko nam je prokomentarisala Jelena, koju smo zatekli kako sama obilazi prestoničke radnje u prednovogodišnjem šopingu.

Krpice po meri ovoga puta pronašla je u butiku „Ups“, i sa onim, samo ženama shvatljivim osmehom dok besomučno novac troše na odeću, zaputila se u svoj dom. Rukama punim kesa odlično je održavala ravnotežu na klizavom putu, noseći u njima i garderobu koju će obući na dočeku Nove godine u Banjaluci. Preko Drine društvo će joj praviti grupa Legende, a odmah potom zaputiće se u Sarajevo, pa u Skoplje, kako bi promovisala svoj poslednji album „Panta rei“. Baš kao što njegov naziv kaže, sve teče, pa tako i žal zbog raskida sa Ivanom lagano nestaje.

izvor: Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Malti!

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević raskinuli!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju bebu


Nema komentara na “Jelena Tomašević progovorila o Ivanu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump