Jovana Janković: Željko je jako šarmantan

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Jovana Janković: Željko je jako šarmantanLepa voditeljka „Jutarnjeg programa“ i pevač koji je upravo objavio album „Ljubavi“ jedno drugog podržavaju i na poslovnom planu.

Jovana Janković (28) i Željko Joksimović

(37) godinu i po dana uživaju u ljubavi i zajedničkom životu.

„Međusobno se konsultujemo oko profesionalnih poteza. On me pita da li mi se dopada neka pesma, i daje mi savete. Vrlo je analitičan i razborit“, rekla je voditeljka u intervjuu za „Gloriju“.

Putovanja su rezervisana za uživanje u šopingu, ali u vrlo različitim radnjama. Dok Jovana merka tašne i cipele, Željko je u prodavnicama muzičke opreme.

„Za rođendan mi je kupio tašnu, a ja njemu drvenu kutiju za omiljene tompuse“.

Posle godinu i po dana veze, mediji vole da se bave pitanjem da li će ovaj uspešni televizijsko-muzički par uskoro stati na ludi kamen.

„Lepe stvari, kao što su brak i deca, ne planiraju se. Dese se, ili ne. Zaslužujem porodicu, radujem joj se i jedva čekam da postanem majka. Ne znam kako sebe vidim za nekoliko godina, ne volim da planiram i pravim strategije. Prijatelji me često kritikuju zbog toga, ali iako nemam planove, imam sreću“, rekla je voditeljka.

Za svog partnera ima samo reči hvale.

„Željko je neverovatno duhovit, uvek ima keca u rukavu, i vrlo je šarmantan. Topao je i drag, iako ljudi koji ga ne znaju misle da je hladan i nepristupačan. Potpuno je posvećen poslu, često prekida večeru da bi mobilnim telefonom snimio zvižduk neke melodije koja mu je upravo pala na pamet“, zaključila je Jovana.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jovana Janković je možda trudna

Željko Joksimović i Jovana Janković u Grčkoj!

Uskoro svadba: Verili se Željko i Jovana!


Nema komentara na “Jovana Janković: Željko je jako šarmantan”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump