Kada je prvi put pozoveš telefonom…

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Kada je prvi put pozoveš telefonom...Konačno si dobio broj njenog telefona i jedva čekaš da je pozoveš. Pazi – prvi razgovor je veoma bitan.

Postoje neka pravila kojih bi trebalo da se pridržavaš kako bi vaš

prvi telefonski razgovor bio uspešan.

1. Neka razgovor bude kratak

Bez obzira na to da li si zaista zauzet ili ne, potrudi se da zvučiš kao osoba koja nema mnogo vremena za duge telefonske razgovore. Ostavi utisak muškarca koji vodi dinamičan, ispunjen život, a ne zgubidana koji ne zna šta će sa sobom.

Karat razgovor je bitan i zbog toga što ostavlja mnogo nedorečenosti i ona će poželeti da se čuje ponovo sa tobom, možda ti čak predloži i da se vidite kako biste imali više vremena za priču.

2. Budi pozitivan

Većina žena voli duge telefonske razgovore, ali ako joj se ti sve vreme budeš žalio na zdravlje, posao, familiju, finansijske probleme… ona će zažailiti što ti je ikada dala broj svog telefona.

Trudi se da zvučiš pozitivno. Pičaj o lepim stvarima, čak i one ružne ulepšaj: kada pada kiša i hladno je ti reci: „Jedva čekam da izađem napolje u mojim omiljenim gumenim čizmama i udahnem svež vazduh“.

Ako si upao u saobraćajnu gužvu baš u trenutku kada razgovarate: „Sada imam vremena da preslušam novi CD koji sam kupio i na miru smislim koji restoran je najbolji za tebe“.

3. Nemoj je zvati samo radi ćaskanja

Ako je pozoveš kako bi joj samo čuo glas i malo proćaskao, možeš da očekuješ da ti se sledeći put neće javiti. Žene vole odlučne muškarce koji prave planove, vode igru. Zato, pozovi i predloži viđanje.

Da li ćeš je pozvati na ručak, večeru, u bioskop, šetnju… odluči sam, ili pitaj nju gde bi i kada volela da se vidite. Ako te dobije ne tuguju – možda se samo ’femka’ i želi da je malo nagovaraš.

4. Ako se ne javlja pozovi još dva, tri puta, ne više

Ako ona ne odgovori na prvi poziv možda je zauzeta ili ne čuje telefon. Pokušaj ponovo za sat vremena. Pokušaj i sutradan u neko sasvim drugo vreme, a zatim odustani. Verovatno ne želi da ti se javi.

Ako je zoveš na mobilni telefon ona će videti propušten poziv i ako želi, pozvaće.

5. Ne zovi je u toku radnog vremena

Ne zovi je u toku radnog vremena jer rizikuješ da ona ne bude koncentrisana i da razgovor bude neuspešan. Takođe, pomisliće da si toliko zainteresovan da ni na poslu ne možeš a da ne razmišljaj o njoj. Ne zovi je ni kasno noću. Možda ćeš je probuditi, a neke osobe reaguju na to burno.

6. Ako ostavljaš poruku budi konkretan

Govorna poruka mora biti kratka i konkretna. Ako nemaš predlog u rukavu reci joj nešto lepo ili duhovito, ali neka to ne bude lirska pesma od 12 stihova ili vic koji traje, traje, traje…

Mnogi se zbune kada treba da ostave poruku, ali ti nećeš jer si se pripremio. Tvoja odbrana protiv katastrofe biće – sažetost. Identifikuj se po imenu i zatim pitaj kada i gde možete da se vidite. Na kraju ostavi broj svog telefona, ali samo jedan – ti nisi očajnik koji odmah daje e-mail adresu, broj poslovnog telefona, skype ime, facebook profil….

7. Neka kraj bude zanimljiv

Bez obzira na to o čemu ste pričali, dosetka, šala, vic… na kraju razgovora je dobar trik jer će se ona sećati baš tog završetka i poželeti da te ponovo čuje i vidi, jer si ti neko ko je uveseljava.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina prvi put sa sinom

Seka prvi put posle nesreće!

Đus prvi put pokazao devojku!


Nema komentara na “Kada je prvi put pozoveš telefonom…”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump