Kako je Merlin Monro pušila marihuanu /video/

Kako je Merlin Monro pušila marihuanu /video/Jedan kratak amaterski film u kojem se vidi slavna glumica Merilin Monro kako puši marihuanu, izvučen je iz prašine pola veka nakon nastanka.

Autor filma u boji,

ali bez zvuka, snimljenog u jednoj kući u Nju Džerziju, najverovatnije 1958, ili 1959. godine, nedavno ga je prodao kolekcionaru Kiji Morganu za 275.000 dolara.

Morgan koji se bavi sakupljanjem istorijskih fotografija, rukopisa, autograma i drugih dokumeta, trenutno radi na pripremi dokumentarca o smrti Merilin Monro 1962. godine.

Tragajući za materijalom saznao je za postojanje amaterskog filma i odlučio da dodje do njega. Trud se isplatio pošto je uspeo da pronadje vlasnika filma koji ga je čuvao na tavanu.

Na snimku slavna glumica, okružena prijateljima, deluje srećno i opušteno. „To je kraj pedsetih godina, što znači da je Merilin već velika zvezda. Na filmu je zabeležena jedna od njenih intimnih strana koju do sada nikada nismo videli. Ljudi je nikada nisu videli tako opuštenu“, kaže Kija Morgan.

U jednom trenutku glumica uzima cigaretu i povlači dim, ali bez dubokog uvlačenja. Autor filma, koji je želeo da ostane anoniman, potvrdio je da se radilo o marihuani, navodeći da je na sedeljku sa prijateljima lično doneo džoint koji je te večeri kružio medju njima.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Uskoro novi film Merilin Monro?!

Uskoro novi film sa Merilin Monro!

„Kija“ predstavila novi hibrid /video/


Nema komentara na “Kako je Merlin Monro pušila marihuanu /video/”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump