Lady Gaga upoznala kraljicu Elizabetu II

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Lady Gaga upoznala kraljicu Elizabetu IIKontroverzna pevačica Lady Gaga upoznala kraljicu Elizabetu II nakon nastupa u Operi u Blekpulu.

Šok pop pevačica Lady Gaga nastupila je pred kraljicom

Elizabetom II na godišnjem muzičkom događaju koji organizuje britanska monarhija. Organizatori su od pevačice zahtevali da „smanji doživljaj“ kada je nastup u pitanju, kao i da poštuje protokol pri upoznavanju.

„Kada su mi rekli da ću upoznati kraljicu bila sam presrećna. Ona je takav ‘lik'“, rekla je Lady Gaga i dodala da je od trenutka kada je dobila poziv za nastup uvežbavala naklon. „Prvi put kada sam se naklonila, saplela sam se i pomislila ‘hoćeš li tako i pred Elizabetom?'“.

Pošto je otpevala pesmu viseći sa plafona, došao je i „protokolarni“ deo večeri. Elizabeta II je oduševljeno razgovarala sa Gagom koja je, samo za tu priliku obukla elizabetansku haljinu od crvene kože…u njenom stilu.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena upoznala kraljicu Elizabetu

Lady Gaga dolazi u Zagreb

Lady Gaga pevaće pred britanskom kraljicom!


Nema komentara na “Lady Gaga upoznala kraljicu Elizabetu II”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump