Leontina: Znam pol deteta i zvaće se na slovo L

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Leontina: Znam pol deteta i zvaće se na slovo LIako je prilično zatvorena što se tiče privatnog života, Leontina Pat je progovorila za „Alo!“

O svojoj trudnoći i priznala da zna pol deteta, ali ne želi da ga otkriva.

Kaže da njen muž Filip priželjkuje ćerku, a ona sina, i da se još nisu dogovorili o imenu bebe.

– Nas dvoje znamo kojeg je dete pola, ali ne želimo da otkrivamo nikome. Dobro smo zagledali na ultrazvuku šta je između nožica, tako da za nas to nije tajna, jedino što se nismo još dogovorili o imenu naše bebe. Jedino što znam, jer sam na tome insistirala, jeste da ime počinje na slovo L – kaže za „Alo!“ Leontina, koja prosto sija u četvrtom mesecu trudnoće.

Kaže da je srećna jer se nije nadala da će sve ići ovako prirodno.

– Mnogo sam skeptična kada mi se dešava nešto dobro. Znam primere kada se žene godinama trude da ostanu u drugom stanju, tako da sam presrećna što se meni sve odmah desilo, bez ikakvih problema. Nadam se da će i dalje tako biti jer bih želela još dece, ali ne smem da se nadam, kao što se nisam nadala ni za ovo – kaže kroz smeh buduća mama i dodaje da se neće vakcinisati jer veruje u „prirodnu apoteku“.

– Unosim dosta vitamina i brinem se o imunitetu, ali ne idem ni na javna mesta. Izuzetak je rad sa decom, ali tu postoje pravila, koja se poštuju. Ukoliko bilo koje dete počne da kija ili se zakašlje, mora kući jer je to u interesu ostale dece, a i mojem – završava gospođa Pat.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Leontina i Filip: Ćerkica stiže na proleće

Miki Perić i Leontina raskinuli!

Mari Mari još ne želi da otkrije pol bebe


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Leontina: Znam pol deteta i zvaće se na slovo L”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump