Loto milioner pobegao od svoje žene

Loto milioner pobegao od svoje ženeAmerikanac koji je osvojio milione na nagradnoj igri pobegao od žene kako ne bi morao sa njom da deli premiju.

Amerikanac Arnim Ramdaš sa Floride i nekoliko njegovih

kolega pre dve godine su dobili premiju na lotu od 19 miliona dolara, ali je on za razliku od njih, svoju premiju krio od supruge Done.

Ženi je posle nekog vremena postalo sumnjivo njegovo ponašanje pa je preko pretraživača Google saznala da je udata za dobitnika milionske premije.

Kada je zatražila deo novca, on je odbio da podeli dobitak „i sa njom“ i napustio je kuću. Kako bi mu se osvetila, ali i zbog nagomilanih računa, Dona je rešila da se razvede od Arnima i tako dobije polovinu koja joj zakonski pripada, ali vlasti ne mogu da ga pronađu i uruče mu sudski poziv.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Princ Hari na rođendan postaje milioner!

Firefox 3.6 četiri puta brži od Explorera

Tamara: Sramota me zbog očevog ponašanja


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Loto milioner pobegao od svoje žene”

  • stevo nikolic perth
    13 marta, 2010, 5:59

    da moja zena dobije najvecu nagradu ja od nje nebi nista trazio jer to je njena sreca i znanje,a one najmanje traze pola odmah,a poslije traze razvod i pola od one druge polovice.ovdje u australiji desavaju se i ubistva i sve pare odu advokatima i sudovima i na kraju zavrsi se u zatvoru…..zato ja ne igram nikakve igre na srecu samo sutim i radim i gledam da sto bolje prodjem….opet neka moja zena dobije najvecu nagradu i neka ide jer to je bolje nego da zavrsim u zatvoru ili u grobu…..svakom njegova sreca i srecica…..!…..?

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump