Madona muvala i Džordž Klunija!

Madona muvala i Džordž Klunija!Pop kraljica Madona (51) je pokušala da zavede najpoželjnijeg holivudskog neženju.

Džordža Klunija (48) neposredno posle burnog razvoda od britanskog reditelja Gaja Ričija!

Kako prenosi američki magazin „Star“, pozivajući se na dobro upućen izvor koji je želeo da ostane anoniman, „dejt“ između Madone i Klunija je organizovao zajednički prijatelj.

„Iako je tada bio u vezi, Kluni je pomislio zašto da ne pokuša. Verovao je da je ona pametna i prijatna osoba. Ali izlazak na večeru u jednom njujorškom restoranu je bio prava katastrofa. Madona je celo veče zbijala šale koje uopšte nisu bile smešne i nije bilo prave konverzacije među njima. Zbog toga je Kluni jedva čekao da se veče završi i pobegne iz restorana“, rekao je izvor magazina.

Kada joj nije uspelo sa Klunijem, Madona se okrenula piletini. Poslednjih meseci ona se zabavlja sa manekenom Hesusom Luzom, koga je angažovala i u spotu. Na drugoj strani, Kluni se poslednjih meseci zabavlja sa Italijankom Elizabetom Kanalis (31), koju je početkom decembra upoznao i sa mamom. Prema nezvaničnim informacijama, vezu koja traje od jula trebalo bi da krunišu velikom svadbom baš oko Božića.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rada u društvu Džordža Klunija!

Džordž Kluni: Boris Tadić je lepši od mene!

Raskinuli Džordž Kluni i Elizabeta Kanalis


Nema komentara na “Madona muvala i Džordž Klunija!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump