Maja Nikolić: Ja sam nacionalni heroj!

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Maja Nikolić: Ja sam nacionalni heroj!Maja Nikolić je svoju sudbinu definitivno prepustila u ruke Saše Popovića i uskoro će postati deo „Grand produkcije“!

Jedna od najintrigantnijih učesnica nedavno

završenog rijalitija „Farma“ u razgovoru za Kurir otkriva da je spremna da se prešalta sa pop zvuka u narodni melos i da je već počela sa pripremama za svoj narodnjački album prvenac.

– Saša i ja smo se dogovarali još pre „Farme“ da snimim za „Grand“, a kada sam izašla, samo smo sve to utanačili. Album će biti objavljen za dva i po meseca, a kao uvertira za to biće moj duet sa Cakanom „Ciganka sam mala“ u jednoj od „Grandovih“ emisija.

Hoće li biti šta od dueta sa Topalkom, što si javno priželjkivala?

– Volela bih, ali prvo Sale Popović mora da odobri. Topalko mnogo dobro peva i biće super ako se to realizuje! Ne mogu ja o tome da odlučujem, jer sam svoju sudbinu stavila u ruke Saše Popovića i „Granda“.

Dok se to ne desi, da rezimiramo tvoje farmerske dane… Zadovoljna si kako si se pokazala?

– Jesam i srećna sam što sam napokon na slobodi! Poznato je da sam tamo bila žrtva, tako da mi je laknulo kad sam je napustila. Šokirana sam koliko me ljudi vole i mogu slobodno reći da sam sa Farme izašla kao nacionalni heroj.

Oprostila si ostalim farmerima silne uvrede koje su ti upućivali?

– Da. Bila sam na ručku sa Saletom Jovanovićem, a sa Marinom Perazić sam snimala novogodišnju emisiju kod Lee Kiš i onda je ona javno izjavila da nikada nije pričala bljuvotine o meni i zaklela se da takve gadosti nikada nije iznela. Evo, i sa Cakanom ću pevati zajedno, tako da sam im svima oprostila.

Ali bljuvotine koje Marina, kako kažeš, tvrdi da nije izgovorila o tebi javnost je mogla da čuje na televiziji tokom emitovanja „Farme“…

– Pa, dobro. Ja sam joj oprostila, šta god da je rekla. Nemam nikakav problem da komuniciram s njom, kao ni sa ostalima.

Je li tebi Marko Đurovski oprostio što si rekla da mu je mali?

– Nije mi zamerio, u odličnim smo odnosima. Inače, njegova mama se druži sa mnom i mojim dečkom.

Svađala si se i s Viktorijom. Ima li šanse da joj sad odeš u posetu, pošto je preživela saobraćajni udes?

– Zvaću je da vidim kako je, ali zaista nemam vremena da joj idem u posetu. Družim se sa svojom decom, mnogo radim, zovu me u emisije, tako da zaista nemam vremena za posete.

Na šta ćeš potrošiti novac zarađen tokom boravka na Farmi?

– Deo ću sigurno dati u humanitarne svrhe. Za ostalo još ne znam.

Nešto se mnogo iskomplikovala priča sa tvojim dečkom Janom. Šta se zaista dešava?

– On je ovde, sa mnom. Nije mogao da dođe kad sam izašla sa Farme, jer je imao posla. Čim je završio obaveze, seo je u auto i putovao dvanaest sati. Stigao je tek u pola dva ujutro. A na Farmu je, kao što znate, hteo da dođe helikopterom i da me zaprosi, ali Cakana, Viktorija i Marina nisu dozvolile, da ne bih bila favorizovana. Nakon što me je Cakana fizički napala, a Sale gađao sveskom, onda je on predložio da dođe u svom „rols-rojsu“ sa obezbeđenjem da me izvuče. Producenti nisu pristali. Kada sam napokon izašla, on je poslao svoje telohranitelje i prijatelje, koji su me sačekali sa mojim bratom. A onda je i on stigao.

Kad je svadba?

– Do kraja sledeće godine. Nismo odredili datum. Dobila sam lep verenički prsten, ima veliki kamen… Zaista je divan.

M. Videnović

izvor: Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić od dečka dobila stan!

Maja Nikolić: Bila sam u Nemačkoj u zatvoru

Maja Nikolić: Žao mi je, ali nisam kriva!


Nema komentara na “Maja Nikolić: Ja sam nacionalni heroj!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump