Makedonci uz Zdravka Čolića slave ukidanje viza

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Makedonci uz Zdravka Čolića slave ukidanje vizaPevač Zdravko Čolić nastavlja s koncertnim aktivnostima nastupom na trgu u Skoplju 18. decembra.

Makedonski premijer Nikola Gruevski

lično je pozvao Zdravka Čolića da uveliča proslavu povodom ukidanja viza za građane Makedonije.

Na velikom slavlju na gradskom trgu u Skoplju očekuje se sto hiljada ljudi, koliko je bilo na istom mestu i pre godinu i po dana kada je Čola nastupao. Veliki broj njegovih obožavalaca iz celog regiona najavio je dolazak na besplatni koncert koji organizuje Vlada Republike Makedonije.

Posle koncerta u Skoplju, Čola će 27. decembra nastupiti u „Areni“ u Osijeku. Za Novu godinu angažovao ga je legendarni teniser Bruno Orešar, vlasnik ekskluzivnog spa hotel rizorta u Novom Vinodolskom. Specijalni aranžmani za najluđu noć, koji uključuju i nastup Zdravka Čolića, prodaju se u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji preko „Džoli travela“. Ograničen broj ljudi, svega osam stotina zvanica, moći će da prisustvuje novogodišnjem slavlju u Novom Vinodolskom, u hotelu najviše kategorije, gde su među gostima već bili najpoznatiji teniseri sveta, fudbaler Maradona i violinistkinja Vanesa Me.

Posle Nove godine Čola sa producentom Vojom Aralicom putuje u London da uradi miks i postprodukciju svog novog albuma. Na albumu će se naći trinaest sasvim novih pesama. Do desetog februara biće okončan posao u Londonu, a materijal će svetlo dana ugledati početkom marta, najverovatnije kao poklon ženama za njihov praznik.

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nišlije uz Van Gog proslavili ukidanje viza

Brega i Čola: Saradnja posle trinaest godina!

Promovisan novi spot Zdravka Čolića


Nema komentara na “Makedonci uz Zdravka Čolića slave ukidanje viza”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump