Marija Šerifović i „Party tonight“ /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marija Šerifović i "Party tonight" /video/Nekadašnja evrovizijska pobednica pop pevačica Marija Šerifović promovisala je danas u Beogradu novi album „Anđeo“.

Otkrivši da je snimajući u Švedskoj

uporedno pripremila i projekat za strano tržište.

Šerifovićeva je na konferenciji za novinare u hotelu „Hajat“ rekla da se među osam pesma albuma „Anđeo“, koji je radila sa švedskim producentom Robinom Reksom, nalazi i pesma na engleskom jeziku „Party Tonight“, sa budućeg inostranog projekta predviđenog da izda švedski ogranak kompanije „Vorner“ (Warner).

„Album ‘Anđeo’ sam objavila ovde gde živim, gde me ljudi poznaju i smatram da ne trebam da ih zapostavim, a inostrani album je moj san. Trudiću se da ga ostvarim. Strpite se još malo. Stigli smo do sedme pesme, a da li će se ostvariti i postići uspeh koji očekujem? Mislim da hoće“, rekla je Šerifovićeva.

Pevačica je priznala da je napravila grešku što inostranu karijeru nije pokušala ostvariti odmah pošto je 2007. godine pobedivši sa pesmom „Molitva“ u Helsinkiju, obezbedila prvo održavanje „Pesme Evrovizije“ u Srbiji i skrenula na sebe pažnju evropske javnosti.

„I meni je bilo logičco da to uradim tada, ali ne bih da govorim o problemima iz prošlosti. To su stvari koje nisam kontrolisala. Ipak mislim da se i dalje cene uspeh i dobra pesma. Verujem u svoj talenat“, rekla je Šerifovićeva.

Posle osvajanja „Pesme Evrovizije“, Šerifovićeva je objavila album „Nisam anđeo“, a upitana zašto se novi zove „Anđeo“, rekla je da je u prvom slučaju to bio samo naslov jedne pesme, a u drugom posveta.

„Novi album je nastao iz ljubavi prema mom anđelu. On postoji i svaka strofa, pesma, fotografija i osmeh idu njemu“, rekla je Šerifovićeva, odbivši da imenuje o kome se radi, navodeći samo da „anđeli uvek stoje na nekim lepim mestima“.

Sa novim albumom Šerifovićeva je počela saradnju sa promoterskom kućom „Blusaund“, iz koje su najavili da pripremaju za mart veliki koncert pevačice u Beogradu, koji će označiti i početak njene turneje po Srbiji.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i Marija Šerifović snimili duet!

Marija Šerifović otvara kafić na Novom Beogradu!

Marija Šerifović ostala bez „anđela“


Jedan komentar na “Marija Šerifović i „Party tonight“ /video/”

  • anchi
    18 decembra, 2009, 21:48

    woooow!!! savrseno! Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump