Marinu Perezić ostavio dečko putem Fejsa!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marinu Perezić ostavio dečko putem Fejsa!Učesnica rijaliti šou-programa Farma, Marina Perazić, otkriva da ju je dečko ostavio bez reči.

Priča o dva spontana pobačaja koje je imala tokom veze sa Ivanom Fece Firčijem

nakon čije preljube je jedini tešio Sergej Trifunović

Seks simbol osamdesetih, Marina Perazić, našla se na velikom životnom raskršću nakon što ju je po izlasku iz rijaliti šou- programa Farma zatekla informacija o tome kako je partner s kojim je bila šest i po godina rešio da okonča njihov odnos. Svoju odluku on je objavio na portalu facebook mesec dana pre nego što je Marina izašla iz Farme, tako da su svi njihovi zajednički prijatelji, pre same pevačice, imali priliku da saznaju kako je došlo do kraha ove ljubavi.

– Tek sada ne želim da otkrivam njegov identitet jer nije mogao da podnese moj boravak na Farmi, već je podlegao pritisku medija i takozvanih prijatelja koji su ga neprekidno prozivali insinuirajući moju navodnu bliskost sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom. Pre mesec dana na facebooku je obelodanio da je slobodan i pre nego što smo popričali. Nismo se čuli telefonom nakon što sam izašla iz Farme, niti sada ima potrebe da se ikada više čujemo – kaže Marina.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marinu Perezić ponovo „otkačio“ dečko!

Marina Perezić: Znam ko je Vladova lezbijka!

Topalko uveliko muva Marinu na farmi!


3 komentara na “Marinu Perezić ostavio dečko putem Fejsa!”

 • tajanstvena
  14 decembra, 2009, 22:09

  neznan uopche sta ti tribalo da se petljash sa ozenjenim chovikom a uz to starija si od njega 100g ruzno na sta sve pojedine zene padnu… No

 • Stefana Ilic
  19 decembra, 2009, 20:09

  srasno…sto je uopche muvala topalka…zena ima djecu pa se tako ponasa i jos kaza da se zrtvuje za njih…. No No

 • srasno srava
  19 decembra, 2009, 20:13

  zena je strava…i ne mesajte njenu decu….ona nisu kriva… Angel

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump