Massimo i odličan koncert u Beogradu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Massimo i odličan koncert u Beogradu!Prvo se izvinio unapred ako nešto ne bude u redu jer ima visoku temperaturu, a zatim je zapevao… dva sata bez pauze i bez greške.

Massimo Savić je opet napunio

Centar „Sava“ i opet oduševio publiku.

Njegovi koncerti u Beogradu krajem decembra su već postali tradicionalni. Posle dugogodišnje pauze Massimo je prvi put nastupio u Domu sindikata pre četiri godine, a potom, već tri godine za redom nastupa u Centru „Sava“.

„Kada me pitaju u Zagrebu kako je to pevati Beograđanima ja im kažem da nije lako – vi ste razmažena publika koja traži najbolje, ali zna i da nagradi muzičare. Hvala vam, hvala što se takvi“, rekao je hrvatski pevač i dao svoj maksimum Beograđanima, još jednom.

Stari hitovi: „Sjaj u tami“, „Za tvoje oči“, „Stranac u noći“… zatim obrade sa albuma „Vještina“ (2004)i „Vještina 2“ (2006): „Bacila je sve niz rijeku“, „Samo jedan dan“… kao i pesme sa poslednjeg albuma „Sunce se ponovo rađa“ (2008) pevali su svi u prepunom Centru „Sava“.

Iznenađenje večeri bio je duet sa Tonijem Cetinskim. Zajedno su otpevali odu lošem alkoholu koju su nekada davno sastavili Arsen Dedić i Goran Bregović – „Loše vino“.

Nakon toga niko više nije sedeo…

Sledeće iznenađenje usledilo je na kraju koncerta kada je Massimo interpretirao hitove Frenka Sinatre koje je snimio za specijalni CD koji će se uskoro naći u prodaji.

„Ova pesma govori o mom odnosu prema vama“, rekao je on i zapevao „I’ve Got You Under My Skin…“

Moglo bi se reći i da je on ušao pod kožu razmaženim Beograđanima koji jedva čekaju sledeći susret sa Massimom i njegovim glasom koji je bez sumnje jedan od najboljih vokala sa prostora bivše Jugoslavije .

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hari odustao od jednog koncerta u Beogradu!

Kolonija peva u Beogradu!

Hari Mata Hari i pet koncerata u Beogradu!


2 komentara na “Massimo i odličan koncert u Beogradu!”

  • Jelena
    26 decembra, 2009, 18:10

    Divan koncert…jedva cekam da ponovo dodje….skidam sve pesme u ovom trenutku Smile

  • dragan
    4 januara, 2011, 13:04

    Upropascava pesme eho efektom koji ne zna da umereno koristi, inace, sve pohvale za umetnika.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump