Miodrag Kostić i Mia Zečević raskinuli?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Miodrag Kostić i Mia Zečević raskinuli?!Novosadski biznismen navodno prekinuo vezu sa ćerkom Žarka Zečevića i portparolom tržnog centra „Ušče“!

Miodrag Kostić Kole i Mia Zečević raskinuli

su troipogodišnju emotivnu vezu, piše Kurir. Kako su u poslednje vreme počeli da se sve češće svađaju, Kole je nedavno rekao svojoj 22 godine mlađoj devojci da je između njih dvoje gotovo. Raskid veridbe je usledio baš u periodu kad se „kralj šećera“ dogovarao sa svojom nekadašnjom „šećerlemom“ Natašom Bekvalac o njenom nastupu 1. januara u njegovom hotelu „Grand“ na Kopaoniku.

Sve češće nesuglasice i obaveze, kojima su oboje okupirani, izazvale su raskid veridbe. Kole je prvi započeo razgovor o tome i saopštio svojoj dragoj da bi najbolje bilo da svako krene svojim putem. Iako je ona mnogo zaljubljena, nije se protivila takvoj njegovoj odluci, jer je i sama svesna da je to jedino rešenje, piše ovaj list.

izvor: Tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac pevaće Miodragu Kostiću

Miodrag: Marijanu sam oženio zbog trudnoće

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević raskinuli!


Nema komentara na “Miodrag Kostić i Mia Zečević raskinuli?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump