Najbolje odeveno dete poznatih je Suri Kruz

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Najbolje odeveno dete poznatih je Suri KruzPrema anketama sprovedenim među Britanci, najbolje odeveno dete poznatih je Suri Kruz, ćerka bračno-glumčkog para Toma Kruza i Kejti Holms.

Devojčica,

osim što je najbolje obučena, je i najslikanije dete od strane paparaca. Surina garderoba se procenjuje u hiljadama evra, unikatne haljinice joj kreiraju najpoznatiji svetski dizajneri, klinka nosi štiklice i šminka usne kao prava mala damica, a to što je nedavno napunila tek tri godine nije briga nikoga iz njene blizine u kojoj, čini se, nema lokalnih dušobrižnika. Zato se zbog Suri itekako brine javnost koja ne propušta priliku da osudi Kruzove i njihov pristup vaspitanju malene devojčice. Suri u prohladnim mesecima kraj roditelja odevenim u bunde šeta u letnim haljina, a cipelicama sa potpeticom od tri centimetra, baca u trans ortopede širom sveta. Devojčica uživa i nema pojma o čemu se radi, a svetom se širi jedan sasvim novi trend – bejbi selebriti. Inače, na top-listi najbolje odevene dece iza Suri su sinovi Bekamovih, pa Šila ćerka para Džoli-Pit, te Honor ćerka Džesike Albe….

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mala Suri šeta u letnjim cipelicama

Mala Suri u restoranu u spavaćici?!

Mala Suri, ipak neće u sajentologe!


Nema komentara na “Najbolje odeveno dete poznatih je Suri Kruz”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump