Najbolji izvođači decenije proglašeni su:

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Najbolji izvođači decenije proglašeni su:Laskavu titulu najboljeg muzičara decenije u izboru magazina „Bilbord“ odneo je Maršal Meders III poznatiji kao Eminem.

Muzička „biblija“ magazin „Bilbord“,

sastavio je listu najboljih muzičara protekle decenije po kojoj su Eminem, Bijonse i Ališa Kiz obeležili godine za nama.

Lista je sastavljena na osnovu dve liste – liste 200 najprodavanijih albuma i najboljih 100 pesama. Eminem se našao na obe na prvom mestu i tako proglašen za najuticajnijeg umetnika decenije i najboljeg muškog izvođača.

Najbolja u ženskoj kategoriji je „neustrašiva Saša Firs“, odnosno Bijonse koja je solo karijeru počela pre otprilike deset godina, a za to vreme je imala čak 23 singla na listi 100 najslušanijih numera.

Ališa Kiz proglašena je RnB umetnicom decenije. Ališinih sedam singlova se za ovo vreme „smenjivalo“ na prvom mestu RnB/hiphop liste.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lejdi Gaga proglašena za izvođača godine

Najbolji pevači svih vremena su…

Federer i Serena proglašeni za tenisere godine


Nema komentara na “Najbolji izvođači decenije proglašeni su:”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump