Najveći honorari u „najluđoj noći“ !!!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Najveći Honorari u "najluđoj noći" !!!Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović i Goran Bregović će u 2010. godinu ući bogatiji za 100.000 evra.

Zdravko Čolić peva u Novom Vinodolskom u luksuznom

hotelskom kompleksu bivšeg tenisera Bruna Orešara, Goran Bregović će sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane zagrejati publiku na trgu u Sofiji, dok će Ceca zabavljati Beograđane na Beogradskom sajmu, i svo troje će u „najluđoj noći“ inkasirati čak 100.000 evra.

Na „drugom“ mestu po zaradi nalazi se Aca Lukas koji će u budvanskoj diskoteci „Trokadero“ zabavljati goste za 70.000 evra, dok će Željko Samardžić, koji će nastupiti na trgu na Zlatiboru, zaraditi 60.000, saznaje „Blic“.

Aco Pejović će u diskoteci u Cirihu pevati za 55.000 evra, Željko Joksimović na trgu u Beogradu za 50.000, a Bajaga će sa svojim Instruktorima svirati u Rijeci za 40.000 evra. Toliki honorar podeliće i Nina Badrić i Hari Mata Hari, koji nastupaju u hotelu „Splendid“ u Bečićima.

Dara Bubamara će pevati u Kolašinu za 15.000 evra, pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ Darko Lazić na Žabljaku za 20.000, Rada Manojlović 15.000 evra, a zaradu od 20.000 evra podeliće Tanja Savić i Stevan Anđelković koji pevaju u KPGT u Beogradu. Isto će dobiti i Slavica Ćukteraš i Bane Mojićević, koji nastupaju u beogradskom restoranu „Jezero“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša došla na Story žurku helikopterom!

Hari Mata Hari i pet koncerata u Beogradu!

Venčali se Žika i Dajana!


Nema komentara na “Najveći honorari u „najluđoj noći“ !!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump