Naomi Kembel napušta modne piste

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Naomi Kembel napušta modne piste Najpoznatija tamnoputa manekenka na planeti kaže da sledeće godine definitivno napušta modne piste jer želi da postane majka.

Temperamenta

Naomi Kembel (39), koja više od dve decenije suvereno vlada modnim pistama, odlučila je da se povuče i konačno osnuje porodicu.

„Naredne godine će biti tačno 25 godina kako sam u svetu mode i mislim da je krajnje vreme da se povučem. Želim da rodim decu i da se posvetim porodici“, izjavila je Naomi.

„Crna pantera“ je već 18 meseci u vezi sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom, a američki mediji pišu da njih dvoje na proleće planiraju venčanje.

„Naomi je svesna da joj biološki sat otkucava i da je krajnje vreme da postane majka“, rekao je izvor blizak slavnoj manekenki.

Izgleda da je Rus zaista uspeo da ukroti „panteru“ jer od kada je u vezi sa njim u potpunosti se smirila i poslugu više na gađa mobilnim telefonima.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Povratak Naomi Kempbel na modne piste!

Udaje se Naomi Kembel za milijardera?!

Naomi Kembel prskala prijatelje šampanjcem


Jedan komentar na “Naomi Kembel napušta modne piste”

  • Andjelina
    25 decembar, 2009, 15:13

    Sa modnom pistom,i bez nje definitivno je jedna od naj atraktivnijih i najlepsih manekenki koja prosto zraci svojom seksipilnoscu Victory Victory Victory Angel Clap

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump