Nezgoda na snimanju „Grand parade“ !

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nezgoda na snimanju „Grand parade“ !Nedavno snimanje „Grand parade“, pored brojnih pevača i promocije novih pesama, ostaće upamćeno i po rušenje scene!

Naime, dok je Seka Aleksić izvodila

svoju novu pesmu, zlatna zavesa koja se iza podizala u jednom trenutku je zakačila gelender od stepenica i počela da ga diže zajedno sa stepenicama koje su postavljene na sceni. Nastao je opšti metež! Pucanje gelendera je uplašilo sve u studiju, pa i devojke koje su pevale bek vokale, koje su poskakale sa stolica i počele da beže. Zbunjena Seka, koju je delilo pola metra od ovog dešavanja, nemo je posmatrala lomnjavu, pomerivši se tek metar, dva u stranu. Njen dečko Veljko, koji je bio prisutan na snimanju, potrčao je ka sceni kako bi zaštitio svoju dragu. Na svu sreću, posledice je pretrpela samo scenografija i niko od prisutnih nije povređen, tako da se posle intervencije majstora i ljudi iz obezbeđenja, koji su popravili scenu i odsekli deo gelendera koji je strčao, snimanje nastavilo.

Seka, koja je bila u središtu dešavanja, kaže da se ipak nije uplašila:

– Sale Popović je lepo rekao „Kad Seka peva, sve se diže“ – kroz smeh objašnjava Aleksićeva, i dodaje:

– Iako se desio peh, meni je sve bilo smešno i simpatično.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka istetovirala na kažiprstu “Psst…“

Pomirenje: „Grand“ ostaje na TV Pink!

Policija uletela u Grand zbog Sekinog vuka!


2 komentara na “Nezgoda na snimanju „Grand parade“ !”

  • Anonimni
    13 decembra, 2009, 20:54

    Shame

  • leptirica
    29 decembra, 2009, 15:48

    Grin

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump