Niggor: Razočarao sam se u neke sa Farme!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Niggor: Razočarao sam se u neke sa Farme!Igor Lazić, reper poznatiji kao Niggor, jedan od bivših stanara na najpoznatijem srpskom seoskom imanju „Farmi”.

Od para koje je osvojio kao

drugoplasirani, 50.000 evra, planira da kupi stan, te otkriva kako se nosio sa svađama u „Farmi”, šta mu je najviše smetalo i navodi da se razočarao u ljude sa kojim je delio kuću tri meseca.

– Od novca koji sam zaradio planiram da kupim neki stančić, da eto gazdi ne bih više plaćao (smeh). Kola imam… ma biće para – priča Niggor i nastavlja o opštim utiscima iz „Farme”.

– Meni je bilo jako uzbudljivo. Bio sam u vojsci, radio sam na brodu, tako da sam imao slična iskustva i ranije. Ovo je bila malo drugačija sredina. Nije mi bilo teško, jer sam prošao kroz teže stvari u životu – kaže Igor Lazić, te se osvrće na svađe koje su bile učestale u „Farmi”.

– To je sasvim normalna stvar. Pa i u svakoj porodici ima svađa, a kako da ne bude tamo gde su vam uslovi za život nesvakidašnji, gde se ljudi ne poznaju. Nismo imali normalno kupatilo, poljski WC, nedostatak hrane, pa naravno da će sve to da dovede do nervoze i da će sedamnaest različitih karaktera da se svađa – navodi Niggor i ističe da se on trudio da se izdigne iznad svih tih svađa.

– Pokušavao sam da se izdignem iznad svih svađa koje su se dešavale na farmi. Nije tu bila samo Maja najkritičnija, bilo je tu dosta njih, a ja sam pokušavao da ih ne konstatujem. Desilo se neki put da sam vikao na Maju, ali šta da radim, to je sve bilo sa razlogom. Samo sam se trudio da se postavim tako da oni vide da mi ne mogu ništa – objašnjava poznati reper i otkriva šta mu je najteže palo na farmi.

– Definitivno loši higijenski uslovi. U početku je bilo teško sa buretom za kupanje, jer nije imalo odvod za prljavu vodu. Potom poljski WC. Trebalo je sesti na ono drvo na koje svi sedaju. Posle je Sale napravio neke daske, pa je svako imao svoju – priča nekadašnji „Farmer” i ističe da se mnogo razočarao u ljude.

– S obzirom na to da sam nakon što sam izašao iz „Farme” saznao neke stvari, razočarao sam se. Ja nikoga nisam ogovarao i ništa ružno ni o kome nisam pričao. Ne znam ni sa kim ću ostati u dobrim odnosima, sada i dalje iskreno ne znam ništa – ističe Niggor koji je na farmi bio i najveći zabavljač.

– Pokušavao sam sebe da zabavljam. To me je činilo srećnim. Kada mi je bio loš dan, oblačio sam kostim klovna, igrao sam se. Nekim ljudima se to dopadalo, nekim ne, važno je da je meni to značilo. Bio sam dečak koji je otišao kod babe i dede na selo – objašnjava Niggor za kojeg su svi mislili da će osvojiti prvo mesto na „Farmi”.

– Najvažnije je da sam ja pobedio za sebe! – ističe naš poznati reper, koji osim kupovine stana planira i da nastavi svoju muzičku karijeru.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sajko: Nemanja me razočarao! /intervju/

Andrija Milošević: Niggoru nisu strani seoski poslovi

Đus se povukao u kuću po odlasku sa „Farme“


2 komentara na “Niggor: Razočarao sam se u neke sa Farme!”

  • 28 decembra, 2009, 19:52

    bravo niggore kralju!!!! Wilt Jump :

  • Anonimni
    30 decembra, 2009, 1:49

    Niggor je najbolji!!! Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump