Nina Badrić glumi u seriji!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nina Badrić glumi u seriji!Nina Badrić radi na novom albumu, a dobila je i gostujuću ulogu u gledanoj seriji „Lud, zbunjen, normalan“.

Pevačica smatra da se dobro snašla u ulozi glumice,

a početkom meseca snimala je u Sarajevu. Kako kaže, reč je o „maloj, ali preslatkoj ulozi“. Nina će u seriji glumi samu sebe, a partner joj je Mustafa Nadarević koji glumi Izeta Fazlinovića. Naime, Izet jednog dana daje oglas u novina da traži čistačicu. Mimo njegovog znanja, njegov sin Faruk odlučuje da se kao menadžer upusti u estradu pa raspisuje oglas za pevačice. Nina se javlja na Farukov oglas, kuca na vrata porodičnog stana Fazlinović, a otvara ih Izet koji ne može da se načuditi što je poznata pevačica odlučila da promeni zanimanje. Tu počinje Ninina uloga. „Na snimanju smo se svi slatko smejali, a meni stvarno uz takve izvrsne glumce nije bio problem uživeti se u svoju ulogu“, rekla je Nina, koja je pre ovog iskustva imala epizodnu rolu u seriji „Bitange i princeze“.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marina Tadić glumi u seriji „Folk“!

Goga glumi u meksičkoj seriji!

Lukas glumi sebe u seriji Isidore Bjelice


Nema komentara na “Nina Badrić glumi u seriji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump