Nina od dečka dobila korpu sa crvenim ružama

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nina od dečka dobila korpu sa crvenim ružama  Jedna od najtraženijih hrvatskih pevačica Nina Badrić održala je koncert u prepunom prostoru kluba „Magacin“.

Nastup je počeo nešto posle ponoći numerom

„Čarobno jutro“, a nastavljen je sve do tri ujutru najvećim hitovima ove zvezde. U publici se našao veliki broj poznatih faca, pa čak i onih koji retko izlaze po noćnim klubovima, kao što je glumac Nikola Kojo, koga je gotovo nemoguće videti u provodu! Viđeni su još i Mina i Igor Kostić, Đorđe David, Bojana Nikolić, košarkaši Crvene Zvezde Majk Tejlor i Vladimir Štimac, kao i igrač ruskog Zenita Mateja Kežman.

Zvezda večeri je u toku nastupa dobila buket crvenih ruža od, kako se pretpostavlja, dečka koga čuva u najstrožoj javnosti. Naime, otkad se razvela od supruga Bernarda, mediji su Badrićevu spojili sa Markom Miškovićem (što je ovaj oštro demantovao) pa je od tada pevačica veoma obazriva kada je reč o privatnom životu.

Kako smo saznali od organizatora ovog nastupa, Ninini prohtevi su bili prilično skromni te, osim sobe u „Hajatu“, nije tražila nikakve druge privilegije.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić od dečka dobila stan!

Ceca dobila od nepoznatog obožavatelja 1001 ružu!

Ana Nikolić od dečka za rođendan dobila džip!


Nema komentara na “Nina od dečka dobila korpu sa crvenim ružama”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump