Nišlije uz Van Gog proslavili ukidanje viza

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nišlije uz Van Gog proslavili ukidanje vizaDevojke i mladići, braćo i sestre, srećno vam veče kada smo svi zajedno izašli iz lavirinta.

Želim vam da putujete bez ikakve zadrške, potpuno slobodno kao i vaši vršnjaci

širom Evrope. Želim vam srećan odlazak u Francusku, Nemačku, Španiju i još dvadeset i nešto evropskih zemljica. Ipak, ne zaboravite da ova zemlja, Srbija, ima jedino vas. Želim da se naš zvuk i huk čuje širom Evrope – poručio je Zvonimir Đukić Đule, frontmen beogradske grupe Van Gog koja je preksinoć pred oko pet hiljada fanova i ljubitelja njihove muzike održala koncert u Sportskoj hali „Čair“.

Đule, Srba i Dejan nisu u Nišu nikada bolje zvučali niti su održali koncert sa više zvučnih, svetlosnih i video efekata.

Fanovi Van Goga zbijeni u prve redove igrali su i pevali s Đuletom, on je nekoliko puta čak sišao sa ogromne bine i šetao se među publikom. Naravno, mnoštvo devojaka je želelo da poljubi popularnog Đuleta, što njemu nije baš teško padalo. Nekoliko mladih cura je čak izveo na binu i zajedno s njima igrao na podijumu.

Van Gog je svirao pesme s novog albuma „Lavirint“, kao i mnoštvo starih dobropoznatih kompozicija sa devet od sada izdatih albuma. Publika je pala u delirijum kada je Đule sam na gitari zasvirao prve taktove čuvene pesme „Neko te ima noćas“. Umoran i oznojen, ali dirnut do suza, Đule je pokrio rukama oči kad je niška publika iz svog glasa zapevala „Hteo bih da te vidim negde kao slučajno“. Đule je samo rekao: „Hvala vam, od sveg srca. Nikad neću zaboraviti ovo veče“.

Onda su Đule i drugovi otpevali pesmu „Kolo – ludo luda“, onu istu koju su ponosno svirali na dodeli MTV nagrade i koncert je posle dva sata i 40 minuta završen. Nešto pre ponoći po izuzetno hladnom i snežnom vremenu posetioci koncerta su zadovoljno izašli iz Hale „Čair“ jer su imali prilike da gledaju koncert koji po kvalitetu zvuka i efektima nimalo nije zaostajao za nastupima svetskih i evropskih vrhunskim rokenrol bendova.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Makedonci uz Zdravka Čolića slave ukidanje viza

“Van Gog” u novembru u “Beogradskoj areni”

“Van Gog“ snimio novi album


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Nišlije uz Van Gog proslavili ukidanje viza”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump