Novogodišnji gala koncert Mine Lazarević

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Novogodišnji gala koncert Mine LazarevićGlumica Mina Lazarević održaće koncert Veče filmske muzike 28. decembra u 20.30 časova Domu sindikata.

Mina Lazarević nastupiće u pratnji Simfonijskog orkestra

umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Stanislav Binički, a gosti na koncertu biće popularni glumci, pevači i muzičari

Nakon što smo je kao glumicu zavoleli kroz brojne uloge odigrane u najpopularnim serijama emitovanim na programima Radio-televizije Srbije, glumica Mina Lazarević predstaviće se i kao interpretator filmske muzike na Novogodišnjem gala koncertu u Domu sindikata.

Mina Lazarević odabrala je i specijalne goste koji će doprineti da Veče filmske muzike bude posebno i nesvakidašnje. Magiju filmske muzike u prednovogodišnjem koncertu publici će dočarati njene kolege glumci: Jova Radovanović, Ivan Bosiljčić, Marko Živić i Nikola Bulatović, kao i njeni prijatelji muzičari: Marko Kon, Ivana Knežević i Marko Đorđević, poznati trubač i član Big benda RTS-a.

Radio-televizija Srbije ima čast da bude medijski pokrovitelj ove večeri koja će zadovoljiti ukuse svih generacija, a posebno brojnih ljubitelja filmske muzike.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mina Lazarević rodila sina!

Besplatan novogodišnji koncert za decu

Mina opet trudna i čeka treće dete!


Nema komentara na “Novogodišnji gala koncert Mine Lazarević”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump