Posle sedam godina braka, razvela se Sneki

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle sedam godina braka, razvela se SnekiSnežana Babić, posle sedam godina braka, razvela se od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića.

Dugonoga pevačica u izjavi

za „Press“ kaže da je iza nje teška godina. „Uhvatili ste me u nezgodnom trenutku jer sam upravo pošla na snimanje, a znate da o svom privatnom životu retko govorim za novine. Pričama iz svoje intime nikad nisam gradila karijeru i punila novinske stupce. Međutim, iz poštovanja prema svojoj publici, reći ću da je iza mene jedna teška godina kada je moj privatni život u pitanju. Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka. Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje“, otkrila je Sneki. Pevačica ne želi da otkrije razloge razvoda i da li je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom. Sneki, poznata po hitovima „Caki cale“ i „Ja nisam prva ni poslednja“, venčala se u tajnosti 2002. godine sa biznismenom Radomirom Stojanovićem, koji živi u Hamburgu. Par se upoznao na jednom Snežaninom koncertu, a u braku nisu imali dece.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sneki zaprosio šeik, a ona pobegla…

Nina Badrić se razvodi posle tri godine braka!

Rastali se posle 14 godina!


Nema komentara na “Posle sedam godina braka, razvela se Sneki”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump