Predsednik Đurić ukida Tomićevu funkciju

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Predsednik Đurić ukida Tomićevu funkciju Ivanu Tomiću biće predstojeći vikend i poslednji na funkciji sportskog direktora Partizana, bar kako tvrde dobri poznavaoci prilika u Humskoj.

A za njegov ostanak isti daju

najminimalnije šanse, koje bi se u procentima izražavale sa jedan posto. Takav ishod mogao je i da se nasluti odmah nakon javnog izjašnjavanja Tomića uoči Izborne skupštine da podržava Miloševića i njegovu ideju da se promeni način rada u klubu, a definitivna potvrda čeka se na prvom sastanku novih članova Upravnog odbora, koji bi trebalo da se održi u ponedeljak. Na tom skupu, ukoliko se nešto tokom vikenda drastično ne promeni, funkcija sportskog direktora biće praktično zamrznuta.

Do informacije da li je do najavljenog susreta Tomića i predsednika Đurića došlo tokom jučerašnjeg dana nije moglo da se dođe, jer niko iz kluba nije hteo da demantuje ili potvrdi tu informaciju, a želja da se u direktnom kontaktu sa pomenutom dvojicom dođe do „žive reči“ graniči se sa utopijom.

Ono što je, međutim, Đurić rekao dan po dobijanju petogodišnjeg mandata, da su Partizanu potrebni ljudi koji će ako treba i da spavaju u klubu kako bi doprineli boljitku, jasno pokazuje da, ipak nije baš tako lako prešao preko Tomićeve javno izražene podrške Miloševiću, iako je istakao: „Ne ljutim se na Ivana i razumem ga, Savo mu je bliži generacijski“. Teško je poverovati da sportski direktor u prethodnih dve i po godine nije davao i više od svog maksimuma, s obzirom da su mu bile vezane ruke zbog manjka finansijskih sredstava za pojačanja i odlaska iz kluba Mirkovića i Petrića, koji su bili spona između rukovodstva i sportskog dela.

Zanimljivo je da će Goranu Stevanoviću, šefu stručnog štaba, biti proširena ovlašćenja. On će imati priliku da se direktno pita oko igrača koji bi trebalo da dođu ili odu iz kluba, što znači da će dobiti ulogu tim menadžera, koja odavno postoji, recimo, u engleskoj Premijer ligi.

Kako će se ova inovacija primiti na našem tlu pokazaće se već u prolećnom delu sezone, a ono što je sigurno, u Humskoj će posle Izborne skupštine i splašnjavanja kompletne atmosfere oko nje, oči najviše biti uprte u tandem Stevanović – Nađ. Na nekadašnjim kapitenima, klupskoj deci, velika je odgovornost, sa kojom su na terenu znali da se nose. Odgovor na pitanje da li su se nametnuli i u novim ulogama saznaće se uskoro.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Spomenik Tošetu Proeskom u Kruševu

Plato Milana Mladenovića!

Džej Zi novi predsednik Amerike?!


Nema komentara na “Predsednik Đurić ukida Tomićevu funkciju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump