Promocija Sekinog albuma sa vukom u kavezu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Promocija Sekinog albuma sa vukom u kavezuFolk pevačica Seka Aleksić je sinoćnom promocijom novog albuma „Slučajni partneri“ postavila nove standarde kada je reč o događajima ovog tipa.

Performans kojim

je predstavila nove pesme, ali i snimila spot za numeru „Rođena sa vukovima“, mnoge je ostavio bez daha jer se pored klavira nalazio i kavez sa pravim vukom!

Međutim, to nije bilo sve jer se na ulazu nalazio dresirani crni gavran koji je goste dočekivao pravim ljudskim glasom izgovarajući „Dobro veče Seka“.

Mnogo toga bismo još istakli kao originalnost na ovoj promociji, ali je možda najinteresantnije da je zvezda večeri bila upravo pevačica, a ne neko drugi od kolega, ko je sinoć došao na ovaj nesvakidašnji performans.

– Želim da pozdravim sve moje kolege i novinare, a koristim priiku da najavim koncert u „Areni“, koji ću održati 23. aprila, baš za svoj rođendan. April mi je uvek bio srećan mesec i nadam se da ću se tada i udati – najavila je Seka i dodala:

– Uskoro počinje moj rijaliti šou koji se zove „Moja desna ruka“ i koji će se prikazivati na jednoj od naših najgledanijih televizija – najavila je pevačica, koja je blistala u crno-beloj kreaciji koja je istakla njenu liniju dovedenu skoro do savršenstva.

Promociji je prisustvovala Sekina majka, sa kojom je sve vreme sedeo i Sekin verenik Veljko. Od kolega su, pored Cece Ražnatović, koja je stigla u društvu stiliste Saše Vidića, bili još i Nikola Rokvić, Goca Tržan, Slađa Delibašić, Bane Mojićević, Saša Matić, Đani, ali i menadžeri Saša Popović, Bane Obradović i Žika Jakšić.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Policija uletela u Grand zbog Sekinog vuka!

Natašta Bekvalac: Rođendan i promocija

Promocija Oskarovog albuma „Erotika“


Jedan komentar na “Promocija Sekinog albuma sa vukom u kavezu”

  • Goran
    19 januara, 2010, 11:33

    Sramota dase jedna dama ponasa kao da se vratila u kameno doba, ali na zalost to joj je omogucila Srbija kao drzava koja nije dalje odmakla od kamenog doba.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump