Rada ne sme od publike da ugradi silikone!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rada ne sme od publike da ugradi silikone! Mlada pevačica Radmila Manojlović je u više navrata rekla da neće stavljati silikone u grudi jer nema potrebe za tim.

Ali se ipak nedavno poverila prijateljima da je jedini razlog

strah kako će publika reagovati.

– Ne plašim se zahvata, odnosno te operacije, jedino se plašim reakcije publike. Bilo je dosta loših komentara kad sam nadogradila kosu, tipa „Rada se pokondirila, šta ona umišlja, zaboravila je odakle je došla“ i slično. Mogu misliti šta bi tek rekli da me vide sa grudima par brojeva većim, iako mislim da bi nekih 300, 350 kubika koje želim da ugradim super stajalo. Publika je čudo – žalila se svojim prijateljima Rada.

No, možda publika i promeni mišljenje pa uskoro vidimo Radu s većim poprsjem. Koliko je u ovoj zamisli istrajna nismo uspeli da saznamo jer se Rada nije javila do zaključenja ovog broja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Darko: Da sam mlatio rukama, ispao bih smešan!

Rada Manojlović snimila „Marakanu“!

Rada Radenović isprozivala Lejdi Gagu!


3 komentara na “Rada ne sme od publike da ugradi silikone!”

 • SANELA
  26 decembra, 2009, 20:49

  AUUU JADNA RADA.PA JESTE U PRAVU JE.KO ZNA STA BI NAROD PRICAO.HEHE No

 • Anonimni
  26 decembra, 2009, 23:18

  strava

 • Andjelina
  27 decembra, 2009, 14:22

  Pa sta je briga ko ce sta da kaze,pa ne radi ona to zbog publike vec zbog sebe.Ako joj se svidja sto ih jednostavno ne ugradi Dance Dance Rose Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump