Radmila se podsmeva svojoj koleginici-Seki?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Radmila se podsmeva svojoj koleginici-Seki?!Nove fotografije Seke Aleksić, uslikane u jednoj nemačkoj diskoteci, postale su predmet interesovanja na nekoliko internet stranica.

Da li zbog nove frizure

ili neobične kreacije, folk zvezda se našla na meti brojnih komentatora, a jednu od rasprava pokrenula je upravo njena koleginica Radmila Manojlović!

Tačnije, Rada je na svom „fejsbuk“ profilu objavila link koji vodi do Sekinih slika i napisala „obavezno pogledati“ i stavila osmeh.

Usledili su komentari njenih prijatelja, koji su se uglavnom sveli na opaske tipa „strašno“. Mlada pevačica se maksimalnu suzdržavala od komentarisanja svoje starije koleginice, pa se samo povremeno ubacivala u konverzaciju uzvicima „jao“.

U želji da saznamo s kakvom namerom je mlada zvezda „Granda“ dala ovakvu „reklamu“ starijoj koleginici, pozvali smo je i čuli sledeće:

– To je moj privatni profil, gde imam mali broj prijatelja i ne mogu da verujem da vam je neko to rekao. Nisam imala lošu nameru, niti je ideja bila da se rugam Seki, već sam smatrala da su te slike zanimljive i želela sam da ih i drugi vide. To je cela priča i ponavljam da to nisam javno uradila, već na svom privatnom“ fejsbuk“ profilu – rekla je Manojlovićeva za „Alo!“.

Seka Aleksić juče nije bila dostupna za komentar, tako da smo ostali uskraćeni za njeno mišljenje.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka: Karleuša svojoj publici prodaje maglu

Dunja Ilić se podsmevala Seki?!

JK: Poklanjam Seki dve karte za koncert


Nema komentara na “Radmila se podsmeva svojoj koleginici-Seki?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump